онлайн казино Украины

Алкогольна реальність шокує

Алкогольна реальність шокуєУчасники круглого столу почали із сумної статистики алкоголізму серед молоді. Адже лише один з 400 студентів не вживає алкоголю.

Свою чорну справу зазвичай робить реклама тютюну і алкоголю, в яку ринкові магнати вкладають мільйони і мільярди. Протистояти цьому дуже важко, але ситуацію може змінити мода на здоров'я і здоровий спосіб життя.

Присутній на круглому столі психотерапевт-нарколог Сергій Сорока навіть запропонував провести міські спортивні змагання між командами любителів спиртного й тютюну і тими, хто цієї отрути не вживає. Результати цих змагань будуть кращою пропагандою здорового способу життя.

На думку експертів, дуже шкідливим є соціальний алкоголізм. Це коли пристрасть до алкоголю народжується з першою чарки у хорошій компанії заради веселості, радості і сексу.

На думку Сергія Сороки, мода на соціальний алкоголізм народилася за часів Хрущова як своєрідна форма консервації рабського стану людей.

- Одразу після війни люди побачили, як живе Європа і були готові робити зміни в країні. Щоб цьому протистояти, на найвищому рівні пропагувався погляд на життя "Не випив чарки - не мужик".

А голова громадської організації "Союз надії" Людмила Закупра звернулася до секретаря міської ради Олега Шеремета і закликала відмовитися від алкоголю не лише в органах місцевого самоврядування, а й змусити до цього лікарів, вчителів та працівників інших соціальних закладів. Аби ті своєю поведінкою не давали дурного прикладу.

Ну як тут не прислухаєшся, що алкоголь впливає на мозок, на закупорку судин і алкоголіки мають зморщений зменшений мозок і ці процеси незворотні.

  • 0
Добавлено: 25-06-2012, 12:03
0
356

Похожие публикации


Наверх