онлайн казино Украины

Атрошенко не помітив корупції в діях Куца

Атрошенко не помітив корупції в діях КуцаЧернігівський міський голова Владислав Атрошенко не бачить корупції у діях начальника управління ЖКГ Ярослава Куца при проведенні «сумнівних» тендерів на закупвлю електрообладнання та програмного забезпечення для КП ЖЕК-10.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив депутат міськради Ігор Андрійченко.
Зокрема, про сумнівний тендер на придбання софту для кол-центру svoboda.fm вже повідомляла вас в матеріалі «З чернігівського «кол-центру» капає в кишеню дружини начальника ЖКГ?»

Стосовно ж закупівлі електрообладнання, то за припущенням громадського активіста Олександра Гашпара, ЖЕК-10, де начальником працює підлеглий Ярослава Куца ще з часів роботи у Сумах Руслан Волок, закупило електрообладнання виробництва "Курского электроаппаратного завода" у березні 2016 року. Переможцем тендеру на 200 тисяч гривень стало ТОВ "Світлодар 2000", ціна якого була вища, ніж пропозиція ТОВ СМЕНА. Директором фірми-переможця є Дмитро Таран, який на останніх виборах йшов кандидатом в депутати Сумської міської ради по списку партії "Рідне місто" разом з начальником ЖКГ у Чернігові Ярославом Куцем.

Як слідує із відповіді Атрошенка на депутатський запит Андрійченка:
«Мер та його юристи не помітили корупції в діях комунальників. Ці висновки базуються на таких пунктах:
- сторінка О.Гашпара та сайт Події і коментарі(посилання на публікацію якого про тендер із електрообладнанням є у тексті звернення – ред..) не зареєстровані в Національному реєстрі електронних ресурсів тому оприлюднена інформація не є офіційною і відображає виключно суб’єктивне ставлення авторів матеріалу до тих чи інших обставин.

- все було прозоро, тому що закуповувалось через Ргоzorrо
- у організаторів тендеру не виявлено родинного звязку з надавачами програмного продукту, а сам Куц заперечив будь-який свій звязок з цим питанням
- Начальник ЖКГ є безпартійним, тому це не підтверджує його повязаність з колишнім колегою по списку Рідного міста в Сумську міськраду.
- Ніхто не оскаржував тендер» - пише Андрійченко.
Депутат робить припущення, що «Ярослав Куц максимум, що отримав від мера, то попередження робити свої справи так тихо, щоб ніхто про них не міг нічого написати».

  • 0
Добавлено: 19-01-2017, 10:40
0
1 051

Похожие публикации


Наверх