онлайн казино Украины

"Десна" вийшла в 1/8 Кубка України

"Десна" вийшла в 1/8 Кубка УкраїниДесна мінімально обіграла Арсенал-Київ (1: 0) в 1/16 фіналу Кубка України, вийшовши в наступний раунд турніру.
До очного протистояння команди підійшли в різному настрої - Арсенал обіграв Геліос і Буковину, а також зіграв внічию з Геліосом.
А ось Десна з трьох останніх ігор виграла лише одну, обігравши в Краматорську Авангард. Проте, кубкова гра - це зовсім інший турнір, до якого не мають відношення турнірні пертурбації першої ліги.
Але ось склади команд говорять про те, що пріоритет віддається саме чемпіонату, так як і Арсенал, і Десна внесли суттєві зміни в стартовий склад, йдеться у репортажі з матчу видання Sport Arena.
Олександр Рябоконь залишив на заміну свого основного форварда Олександра Філіппова, випустивши на вістрі атаки молодого Галенкове. У центрі поля вийшов ветеран Павло Щедраков, який в цьому сезоні лише одну гру починав у стартовому складі. Варто відзначити і відсутність Єгора Картушова, який з'явився на полі лише в другому таймі. А Сергій Литовченко поміняв майже половину складу. Кізілатеш, Черненко, Майданевич, Гетьман залишилися на заміну, а ветерана і одного з кращих гравців команди на страті сезону - Олега Котелюха - і зовсім відрахували з команди.
Як відомо, в Чернігові триває реконструкція стадіону, тому Десна домашні матч грає в Харкові. Гра проходила в будній день, при справжньою осінньої погоди, та ще й стадіон знаходиться за межею міста, тому не дивно, що на трибунах зібралося небагато вболівальників, які не більше 100 чоловік.
Обидві команди показують малорезультативну гру, забиваючи менше одного м'яча за матч, тому ніхто не очікував "іскрометного" футболу і в очному протистоянні. Але вже перша атака гостей ледь не призвела до взяття воріт - Есеола увійшов до штрафного майданчика Десни і прострілив уздовж воріт, але Тимченко з близької відстані не влучив у площину воріт. І це була лише 40-я секунда гри.
Але після такого швидкого початку команди перейшли на обережну гру. Ні Сітало, ні Махновський не вступали в гру протягом семи хвилин, а основна боротьба розгорнулася в центрі поля. Лише на 10-й хвилині матчу каноніри спробували організувати атаку, яка не привела до небезпечного моменту біля воріт Десни - Мельник виграв боротьбу на другому поверсі у Есеола. У відповідь Десна організувала швидку контратаку, яка закінчилася неточним ударом Бовтрук.
На 13-й хвилині гри Чепурненко заробив перспективний стандарт на куті штрафного майданчика канонірів. Сам же потерпілий і виконав стандартне положення, але пробив прямо в руки Сітало. Небезпечні моменти в першому таймі можна порахувати на пальцях однієї руки. Варто зазначити, що Арсенал грав в швидку гру, намагаючись відразу ж доставляти м'яч вперед, а ось Десна грала в позиційний футбол, переходячи половину поля через пас.
На 29-й хвилині гри біля воріт Арсеналу виник спірний момент - Семенюк збив у штрафному майданчику Галенкове, але арбітр вказав лише на кутовий. Але і стандарт виявився небезпечним - Мельник виграв боротьбу на другому поверсі, але не влучив у площину воріт, пробивши над поперечиною. А вже через дві хвилини Десна забила - Мостовий вивів Галенкове один на один з воротарем, а Денис в один дотик відправив у сітку воріт. Але секундою раніше боковий арбітр зафіксував офсайд у нападника Десни.

Ударну п'ятихвилинку Десни збила тільки вимушена пауза в грі - медики довго надавали допомогу Насими, який в результаті травми не зміг продовжити гру. Замість правого захисника Арсеналу на поле вийшов Вадим Гетьман.
Вже перед самим відходом на перерву Десна ледь не відкрила рахунок в матчі. Павло Щедраков наважився на удар метрів з 30-ти, але канонірів врятував воротар - Сергій Сітало перевів м'яч на кутовий.
У перерві Олександр Рябоконь підсилив склад, випустивши на поле Олександра Філіппова. І вже в першій же атаці нападник Десни міг забити - Філіппов обіграв у штрафному захисника і пробив з близької відстані - м'яч потрапив у штангу воріт, але ж Сітало вже був відіграний.
На 54-й хвилині гри був хороший момент у Чорноморця - лівий захисник Десни підключився в атаку і міг забивати, пробиваючи метрів з 10-ти, але м'яч пройшов поруч зі штангою. На 59-й захисники канонірів залишили одного Мельника в штрафному майданчику, але капітан деснянців не потрапив в створ воріт. До речі, обидва небезпечні моменти були в активі захисників, що говорить про перевагу Десни на старті другого тайму.
Перший небезпечний момент після перерви каноніри створили лише на 72-й хвилині - Биковський пробив з дальньої дистанції, але Махновський впевнено зафіксував м'яч. В середині другого тайму обидва тренери провели заміна, але більшу користь принесли заміни господарів поля. Картушов освіжив гру, зробивши кілька небезпечних проходів по лівому флангу, але ось жодну передачу 12 номери Десни так ніхто і не замкнув.
Арсенал явно почав грати на утримання рахунку, воротар канонірів вже на 78-й хвилині матчу отримав попередження за затягування часу. Але це й не дивно, адже в другому таймі Десна володіла тотальною перевагою, повністю переграє канонірів. Тому гол Десни був цілком логічним розвитком подій.
На 84-й хвилині матчу Чорноморець пройшов по лівому флангу і виконав подачу в центр штрафного майданчика, де Чепурненко головою скинув на Фаворова, а Денис в один дотик відправив м'яч у сітку воріт Арсеналу. У час, що залишився Десна була ближче до другого м'яча, ніж Арсенал до того, щоб зрівняти рахунок. Мешканці півночі мали кілька моментів для взяття воріт, а найближче до голу був Філіппов, але в одному моменті пробив неточно, а в другому надійно зіграв Сітало.
Десна заслужено обіграла Арсенал і продовжить боротьбу в кубку України, а ось Арсенал-Київ тепер може зосередиться тільки на чемпіонаті першої ліги. До речі, вже 15 жовтня командам належить ще одне зустріч, тільки тепер в рамках чемпіонату і на поле Арсеналу.
MAN OF THE MATCH: ВАДИМ МЕЛЬНИК (ДЕСНА)
Десна (Чернігів) - Арсенал-Київ - 1: 0
Гол: Фаворов, 84
Десна: Махновський, Фаворов, Братков, Мельник, Чорноморець, Мостовий, Чепурненко, Щедраков, Бовтрук (Картушов, 74), Волков (Солдат, 89), Галенко (Філіппов, 46) Запасні: Шевченко, Максименко, Коберідзе, Мишенко. Головний тренер: Олександр Рябоконь.
Арсенал: Сітало, Семенюк, Костюченко, Білий, Насими (Гетьман, 36), Турчанов, Домбровський, Семчук (Биковський, 65), Тимченко (Черненко, 78), Есеола. Запасні: Іванов, Майданевич, Сулейман. Головний тренер: Сергій Литовченко.
Попередження: Мостовий, 23, Братков, 38, Щедраков, 88 - Сітало, 78, Турчанов, 82
17:00. м Харків. Стадіон «Сонячний».
Арбітр: Юрій Фощій (Черкаси).
Асистенти: Віктор Нижник (Вінниця), Віталій Дорошенко (Житомир).
Резервний арбітр: Олександр Афанасьєв (Харків).
Інспектор: Павло Брюхов (Кременчук).

Добавлено: 22-09-2016, 10:13
0
0

Похожие публикации


Наверх