онлайн казино Украины

«Блатняку в маршрутках – бути!», або Патріотична відписка

«Блатняку в маршрутках – бути!», або Патріотична відпискаернігівська міська рада, схоже, не наважується навіть винести на голосування проект рішення про заборону російськомовних пісень у громадських місцях міста, як це зробили у файному місті Тернопіль.
На петицію про заборону пісень держави-агресора в громадських місцях Чернігова, котру підписали достатньо чернігівців, надійшла відповідь місцевої влади.
Замість власне заборони пісень держави-агресора (з яких звучать в абсолютній більшості твори, що не мають художньої цінності, як ось «блатняк» в маршрутках), міськрада буде закликати (тобто рекомендувати) перевізникам і рестораторам «взяти за основу звучання українську музику та репертуар українських виконавців».
Текст відповіді на петицію:
Дякуємо Вам за активну громадянську позицію та небайдуже ставлення до розвитку національної культури.
Враховуючи те, що держава перебуває у важкому становищі, у зв’язку з військовою агресією Російської Федерації на Донбасі та з метою недопущення поширення проросійських настроїв на території України повідомляємо наступне.
В межах визначених законом повноважень, направленні звернення до управління транспорту та зв’язку, управління економічного розвитку міської ради із закликом інформування підприємців, які здійснюють пасажирські перевезення, власників торгівельних закладів, закладів громадського харчування і відпочинку, проявити патріотизм, громадянську позицію, національну свідомість і взяти за основу звучання українську музику та репертуар українських виконавців.
Начальник управління культури
та туризму міської ради Ю.В. Ткач

  • 0
Добавлено: 23-06-2016, 09:57
0
193

Похожие публикации


Наверх