онлайн казино Украины

У Чернігові відзначили Міжнародний день інвалідів

У Чернігові відзначили Міжнародний день інвалідівГолова обласної ради Ігор Вдовенко разом із головою обласної державної адміністрації Валерієм Кулічем взяли участь в урочистому заході з нагоди Міжнародного дня інвалідів, який відбувся 2 грудня в обласному філармонійному центрі фестивалів та концертних програм.
Керівники області оглянули виставку образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва - «Творці краси і добрих справ» та ІІ обласну фото-виставку «Я такий як ти», авторами яких є люди з обмеженими можливостями.
У своєму виступі Ігор Вдовенко сказав, що такий захід - це ще одна нагода нагадати громадськості, що уважне, милосердне ставлення до людей з особливими потребами є ознакою справжньої цивілізованості та високої культури. Він також зауважив, що одним із головних завдань влади - робити все від неї залежне, аби інваліди відчували себе повноцінними членами суспільства. Це залишатиметься пріоритетним і в діяльності обласної ради сьомого скликання, - наголосив керівник.

Ігор Вдовенко побажав усім присутнім міцного здоров'я, добра, злагоди та успіхів у всіх благих починаннях.
У свою чергу, Валерій Куліч також звернувся зі словом до учасників зібрання та вручив окремим з них почесні грамоти і подяки обласної державної адміністрації, а директору обласного центру соціальної реабілітації дітей-інвалідів Василю Пасічнику - сертифікат на придбання реабілітаційного обладнання на 852 552 грн.

Закінчився урочистий захід концертною програмою майстрів мистецтв Чернігівщини.

Добавлено: 3-12-2015, 09:54
0
0

Похожие публикации


Наверх