онлайн казино Украины

Власник "Металіста": Хочу, щоб на нашому стадіоні звучав гімн Ліги чемпіонів

Власник "Металіста": Хочу, щоб на нашому стадіоні звучав гімн Ліги чемпіонівСергій Курченко зробив першу офіційну заяву.
Подаємо повний текст...

"Я народився і виріс в Харкові і є великим вболівальником ФК "Металіст".

Я вдячний А. Ярославському за те, що він зробив для розвитку нашого клубу і в цілому для українського футболу. Я вдячний А. Ярославському за те, що він взяв клуб, коли він перебував у Першій Лізі і переживав найгірші часи, і за сім років свого президентства 6 років поспіль виграв бронзові медалі чемпіонату України, а в минулому році команда дійшла до 1/4 Ліги Європи.

Сьогодні я став власником ФК "Металіст". Угода відбулася на ринкових взаємовигідних умовах. Олександр Ярославський отримав високу компенсацію, а я отримав те, про що мріяв з дитинства, футбольний клуб "Металіст".

Я прекрасно розумію, що сьогодні всіх вболівальників хвилює одне питання: що буде з нашою командою? Може з мого боку це буде нескромно, але своїми амбіціями я хочу поділитися з уболівальниками.

Я не хочу дивитися в спину донецькому "Шахтарю" і київськиму "Динамо", я не хочу щороку святкувати, що ми завоювали бронзові медалі Чемпіонату України. Я хочу, щоб на нашому стадіоні лунав гімн Ліги Чемпіонів. Наша мета упродовж трьох років виграти золото Чемпіонату, а на протязі п'яти років, привезти до Харкова європейський трофей. Я переконаний, що разом з вболівальниками ми будемо завойовувати трофеї, а найголовніше, одержувати задоволення від гарної гри.

Як ви знаєте на реконструкцію стадіону "Металіст" було витрачено 100 млн. доларів, 30 млн. $ витратив А. Ярославський, а 70 млн. $ було виділено з міського бюджету. У конфлікті між міською владою та Олександром Ярославським я не брав ніякої участі, але хочу поділитися баченням, якою я бачу вихід із ситуації. Найближчим часом я зроблю офіційну пропозицію міській владі викупити їхню частку і стати 100 відсотковим власником стадіону, а щоб вони витратили всі ці кошти на потреби міста та області.

Добавлено: 26-12-2012, 10:57
0
0

Похожие публикации


Наверх