онлайн казино Украины

Нижче за нас лише Сан-Марино. Україна - Чорногорія - 0:1.

Нижче за нас лише Сан-Марино. Україна - Чорногорія - 0:1.Збірна України після нічийного поєдинку проти Молдови програла на НСК "Олімпійський" збірній Чорногорії.

Черговий поєдинок “жовто-синіх” завершився безславною поразкою від “хоробрих соколів”. Що тут сказити, збірна України не виправдала очікувань мільйонів українських вболівальників, і у підсумку після 4 туру кваліфікаційного раунду опинилася на передостанній сходинці у турнірній таблиці.

Поєдинок для господарів поля почався успішно. Збірна України багато атакувала та володіла м'ячем, проте створити по-справжньому небезпечний момент ніяк не вдавалося. “Жовто-сині” контролювали хід поєдинку та не давали можливості своїм суперникам створити загрозу біля воріт П'ятова. Проте перед свистком арбітра на перерву, Чорногорія використала один із небагатьох моментів та відзначилася у воротах нашої команди.

Після відпочинку глядачі сподівалися побачити іншу команду, але знову стали свідками такої ж гри своїх улюбленців, як і у першому таймі - повільної та беззубої. Збірна України лише час від часу турбувала володіння Божовіча, так і не зумівши врятувати результат поєдинку. Натомість чорногорці мали ще одну нагоду збільшити відрив у рахунку, але Йоветіч не зумів реалізувати пенальті.

Останні хвилини зустрічі гості провели у захисті поблизу власного штрафного майданчика, і пройти крізь таку щільну оборону було дуже важко. Таким чином, підсумковий результат протистояння дозволяє говорити, що у збірної є серйозні проблеми, які потрібно швидко вирішувати, адже навесні Україна повернеться до офіційних матчів відбору, і у цих поєдинках вони вже не матимуть права на помилку.

Добавлено: 17-10-2012, 11:36
0
0

Похожие публикации


Наверх