онлайн казино Украины

Львівські “Карпати” на зборах у Туреччині перемогли бухарестське “Динамо”

Львівські “Карпати”, які проводять тренувальні збори в турецькій Анталії, 31 січня зіграли другий контрольний спаринг, повідомляє інформаційний центр ФК “Карпати”. Суперником підопічних Володимира Шарана був лідер чемпіонату Румунії бухарестське “Динамо”. Два голи іспанського форварда Лукаса в другому таймі принесли перемогу “зелено-білим” з рахунком 2:0.

Після дводенного спарингу з польською “Ягеллонією” (нагадаємо, через зливу матч було припинено, а згодом “зелено-білі” перемогли з рахунком 6:2) “Карпати” зустрілися з бухарестським “Динамо”. “Червоні собаки” вийшли на матч проти українського клубу в ослабленому складі. Головний тренер команди Лівіу Чеботаріу не міг розраховувати на кількох гравців. Четверо футболістів вирушили до збірної Румунії (яка, до речі, теж 31 січня зіграла з іншим представником української Прем’єр-ліги – “Кривбасом” – і перемогла з рахунком 2:1), ще один поїхав на Кубок африканських націй. А ось “Карпати” виставили найсильніший склад, плюс влаштували оглядини потенційним новачкам.

Володимир Шаран з перших хвилин випустив на поле Ільющенкова, Гірського, Мілошевіач, Балажіца, Ощипка, Мартинюка, Ткачука, Худоб’яка, Кополовця, Батісту, Безяка. Останній – це словенський нападник, який приїхав у команду на оглядини. У матчі проти “Динамо” він загалом виглядав не надто яскраво, але цьому є логічне пояснення – хлопець зовсім не знайомий з партнерами. Втім не лише він випадав з малюнка гри “Карпат” в першому таймі. У кількох епізодах не дуже впевнено грав Батіста. Хоча, напевно, це мало кого дивує. Не міг повністю проявити себе в атаці і Кополовець. Проте більш небезпечними виявилися підключення до атаки Мартинюка та Ткачука, які запам’яталися сильними та точними ударами. А от Олександр Ільющенков так і не зміг себе як слід проявити. З двома ударами румунських форвардів він упорався без труднощів. До того ж оборона “Карпат” на чолі з Іваном Мілошевічем зіграла надійно та впевнено. Незважаючи на загальну перевагу “Карпат”, перша половина гри завершилася нульовою нічиєю.

Щоб виправити ситуацію, Володимир Шаран суттєво змінив склад. Молодого Безяка він залишив на полі, аби ще трохи за ним поспостерігати, а Батіста та Кополовець пішли відпочивати. Замість них вийшли Лукас і Касьян. Загалом зміни відбулися в усіх ланках. Тлумак замінив Ільющенкова, Ерік і Даушвілі вийшли замість Мартинюка і Ткачука, нарешті, замість Мілошевіча з’явився Болохан. А невдовзі Володимир Шаран провів ще три заміни – з поля пішли Худоб’як, Гірський та Безяк, а вийшли Петрівський, Озарків і Черних.

У підсумку заміни відіграли свою роль. Особливо поява на полі Еріка та Лукаса і невдовзі територіальна перевага львів’ян втілилася в забиті голи. Так на 67-й хвилині Ерік чудовою передачею знайшов Лукаса. Іспанець втік від захисників і грамотно перекинув на воротаря.

На цьому неприємності для “динамівців” не закінчилися. Воротар Наумовскі не розібрався в ситуації і взяв м’яча в руки після передачі свого партнера, якого пресингував Озарків. Однак “карпатівцям” не вдалося реалізувати досить небезпечний вільний удар. Удар Еріка прийняв на себе гравець зі “стінки”. Були в Еріка й інші нагоди забити, зокрема після штрафних, які заробили Черних та Касьян. Але Наумовскі розгадував задуми бразильця. Проте на 80-й хвилині Ерік знову вдало виступив у ролі асистента. Знову передача від бразильця на Лукаса, і через мить іспанець приймав привітання від партнерів. До речі, невдовзі Лукас забив утретє, але судді побачили офсайд. Так само вони не зарахували гол Касьяна, який закотив м’яча у порожні ворота після передачі від Лукаса.

Наступний і водночас останній на цих зборах спаринг львів’яни проведуть третього лютого проти російського “Спартака” з Нальчика.


Источник: http://news.lvivport.com

  • 0
Добавлено: 3-02-2012, 12:34
0
246

Похожие публикации


Наверх