онлайн казино Украины

Брат проти брата. Росія – Чехія. Анонс

Брат проти брата. Росія – Чехія. АнонсУ другому матчі групи А очікується непроста боротьба міцних слов’янських характерів.

8 червня, 21:45. Вроцлав, Міський стадіон. Головний арбітр – Говард Вебб (Англія). Пряма трансляція на телеканалах "Футбол" та "Україна".

Попри те, що в складі збірної Росії лише два легіонери (Ізмайлов та Погребняк), а чеська команда на відсотків 85 складена з представників міцних європейських клубів (зірки Гамбрінус-ліги грітимуть, в основному, лаву запасних) саме росіяни вважаються головними фаворитами цього матчу. Як-не-як, лідери команди Діка Адвоката ще добре пам’ятають присмак феєричного виступу на попередньому чемпіонаті Європи. Та й солідна перемога у товариському матчі зі збірною Італії додає оптимізму нашим північним сусідам.

Натомість чехи підмочили свій оптимізм несподіваною поразкою у товарняку з угорцями. До того ж, в команди Міхала Білека певні проблеми з атакою. Єдиний маститий форвард Мілан Барош може "зламатися" у будь-який момент. З інших нападників такий-сякий досвід гри за збірну є в московського "армійця" Томаша Нецида. Резек з "Анортосіса" та Лафата з "Яблонця" забили в складі націоналки лише по три м’ячі, а Пекхарт ("Нюрнберг") – узагалі жодного.

Серце чехів – у півзахисті. Лідер середньої лінії Томаш Росіцкі не приховує, що збірна Росії – фаворит не лише окремо взятого матчу, але й групи А в цілому. Схоже, росіяни вже й самі увірували у свій фаворитизм. Аршавін похизувався традиційним "російським духом", Адвокат пригадав яскраві матчі підопічних у групового етапу до Євро. Ідилія! Та чи не поквапилися вони з такими словами?

Щодо попередніх матчів між цими суперниками, то вони зустрічалися лише одного разу – у фінальній частині Євро-1996, і розписали бойову нічию 3:3. На швидкі голи Сухопарека і Куки росіяни відповіли трьома поспіль м’ячами від Мостового, Тетрадзе і Бесчасних, проте останнє слово було за чехами – відзначився Шміцер.

  • 0
Добавлено: 8-06-2012, 12:02
0
183

Похожие публикации


Наверх