онлайн казино Украины

В Ніжині побили кандидата. За політику чи за "п'яний терор"?

В Ніжині побили кандидата. За політику чи за "п'яний терор"?Народна партія заявила про побиття трьома невідомими в ніч з 15 на 16 вересня кандидата в депутати Верховної Ради по округу №209. Про це йдеться в повідомленні прес-служби НП.

"У ніч з 15 на 16 вересня невідомими було скоєно розбійний напад на депутата Ніжинської міської ради, голови Ніжинської міської організації Народної партії, кандидата в народні депутати України Ігоря В'ячеславовича Пучку", - йдеться в повідомленні.

Згідно з повідомленням, «напад було скоєно трьома молодими людьми біля будинку кандидата з вимогою припинення участі у виборчій кампанії».

За інформацією НП, потерпілий знаходиться в лікарні у важкому стані.

Партія пов'язала напад з тим, що він є «одним з головних претендентів на перемогу в окрузі».

«Очевидно, саме це не дає спокою його опонентам, які замість того, щоб намагатися законними діями збільшити кількість своїх прихильників, вдалися до криміналу і вирішили усунути незручного конкурента», - вважає НП.

Що ж насправді сталося з кандидатом у народні обранці?

В офіційному повідомленні зазначено, що напад стався біля помешкання кандидата. Ніжинцям відомо, що Ігор Пучка давно купив квартиру біля власного розважального закладу – «закусочної» з нічним режимом роботи, відомої під назвою «Абсолют». Жителі прилеглих будинків називають цей заклад не інакше як нічним притоном. Цікаво, що нічна «забігаловка» знаходиться посеред спального району впритул до житлового будинку, вона не мала жодних вивісок і працювала до 5-ї години ранку.



П'яні розборки, нічний гвалт, шприци, гудіння автомобілів стали звичною атмосферою існування жителів прилеглих будинків. Зовсім нещодавно тут отримав ножове поранення працівник правоохоронних органів, який втрутився у розборку хмільної компанії.

Погіршує ситуацію режим роботи і найближчого гастроному, в якому до самого ранку молодики затарюються дешевим спиртним.

Декілька місяців заклад був зачинений на ремонт, а жителі навколишніх будинків насолоджувалися спокоєм.

15-го вересня на день визволення міста нічний клуб-бутербродна «Абсолют» відновив свою роботу, але вже під іншою назвою – «Тобаско».

«В першу ж ніч «Тобаско» підтвердив свій скандальний статус, де відбулося декілька бійок. В тому числі і бійка відвідувача із самим кандидатом у нардепи Ігорем Пучкою. За словами очевидців він, будучи в нетверезому стані, побився з відвідувачем нічного клубу. В результаті, щоб якось виплутатися із такої ганебної ситуації, він перекручує звичайну п’яну бійку на політичний аспект», - зазначає в своєму електронному листі на адресу редакції депутат міської ради Максим Багрінцев.

Що ж сталося насправді, встановить слідство. Цікаво, що на останній сесії депутати міської ради, незважаючи на потужне лоббі, "завалили" питання виділення Ігорю Пучці земельної ділянки просто в центрі міста на вулиці Гоголівській, де мав постати вже інший "генделик".

Добавлено: 18-09-2012, 10:17
0
0

Похожие публикации


Наверх