онлайн казино Украины

Як виплачують "Вітіну тисячу"?

Як виплачують "Вітіну тисячу"?Не одну людину забирала «Швидка». На жаль, були й трагічні випадки – старенькі помирали від інфарктів та інсультів прямо у довжелезних, галасливих чергах. Співробітники банку буквально валилися з ніг, однак нічого не могли вдіяти – прем’єр Тимошенко легко ухвалювала популістські рішення, але зовсім не переймалася їхнім виконанням. Фінал тієї вакханалії виявився сумним: сотні тисяч громадян знову відчули себе ошуканими.

Це при тому, що люди відстояли жахливі черги і неабияк попсували собі здоров’я. Грошей на всіх не вистачило – виплата знецінених вкладів «Ощадбанку» перетворилася на бездарний фарс. «Добродійка» Тимошенко цинічно познущалася з ветеранів.

Де ж справедливість? Власне, мене не обходять ті чи інші зміни у політичному житті держави, я просто хочу отримати свої законні гроші! І якщо «помаранчеві» так і не змогли довести до пуття обіцяне, то повернути довіру до влади, відновити справедливість повинен нинішній Президент. Це – нормальна практика будь-якої цивілізованої країни. Ми ж прагнемо, щоб нас поважали у світі! Тому мільйони наших співвітчизників підтримують соціальні ініціативи Віктора Януковича.

На відміну від ганебного безладу з «Юлиною тисячею», нинішні виплати в «Ощадбанку» відбуваються чітко за планом, мов добре налагоджений годинник. Все організовано й продумано до найменших дрібниць. Отже, у цьому році кошти мають право отримати громадяни, які внесені в реєстр вкладників і не одержали тисячу гривень у 2008-му (до речі, люди, котрі з тих чи інших причин не потрапили до згаданого реєстру, зможуть зробити це з 1 вересня 2012 р., правда, в нинішньому році грошей для них не передбачено). На даний час до реєстру внесено 210 тисяч вкладників із Чернігівщини.

Але для того, щоб отримати кошти, потрібно пройти актуалізацію – підтвердити свої дані, адже за цей час немало що змінилося. Зробити це просто! Можна зателефонувати на «гарячу лінію» – (044)364-21-21 (безкоштовно зі стаціонарних телефонів по Україні) або 0-800-212-000 (за тарифами «Укртелекому») – назвати номер паспорту та дату народження і вам призначать час для звернення до банку. Також можна відправити sms-повідомлення на короткий номер 8052 (безкоштовно для абонентів «Київстар», «Beeline TM», «МТС» та «Life») або заповнити спеціальну форму в розділі «Інформація для вкладників Сбербанку колишнього СРСР» на сайті «Ощадбанку» (www.oschadnybank.com).

На сьогодні актуалізацію пройшли 80712 вкладників із Чернігівщини (тобто 38 відсотків). Кошти надходять із 1 червня і зараховуються на картки вкладників – це вже їхня власність. Тому немає жодних підстав для хвилювань – все, до копійки, буде виплачено! На час написання матеріалу, надійшло 13975523 грн. – для 14333 вкладників. Головне, при актуалізації людині призначають дату й час отримання картки. Ніхто не стоїть у черзі! Вкладник може, за бажанням, одержати гроші готівкою або залишити цю суму на депозиті. Просто, зручно та надійно! Задоволені і вкладники, і працівники «Ощадбанку». Я особисто побував і пересвідчився – повний порядок, жодних скарг, навпаки тільки подяки!

Крім цього, сплачуються кошти за ритуально-поминальні заходи (по 500 гривень) спадкоємцям вкладників, померлих у 2005-2012 роках (які не отримали їх раніше, в 2008-му). Для цього потрібно звернутися в установу банку, де знаходився рахунок померлого вкладника. Попередньо можна проконсультуватися по телефону: (0462)676-975. На сьогодні для таких виплат надійшло 317 тисяч гривень. Тобто і це питання вирішується.

  • 0
Добавлено: 19-06-2012, 11:32
0
591

Похожие публикации


Наверх