онлайн казино Украины

Тігіпко пообіцяв 6 мільйонів нових робочих місць

Тігіпко пообіцяв 6 мільйонів нових робочих місцьВіце-прем’єр-міністр Сергій Тігіпко повідомив, що до 2020 року в Україні буде створено 6 мільйонів нових робочих місць. Відтак, всього буде 20 мільйонів робочих місць.

Як наголосив віце-прем’єр-міністр, економічна криза поставила перед більшістю країн світу завдання створити більше робочих місць. Ця проблема стосується й України, адже зараз 12% громадян не мають легальної роботи.

"Маємо завдання створити й легалізувати 6 мільйонів робочих місць до 2020 року. Це абсолютно реалістичне завдання для влади", – переконаний Тігіпко.

За словами Сергія Тігіпка, уряд має покращувати інвестиційний клімат, створювати умови для розвитку стратегічних галузей і робити ринок праці більш гнучким.

Вже зараз, за переконанням Тігіпка, ситуацію змінює на краще зменшення податків з 42 до 23, найближчим часом до 9, Митний кодекс, єдиний соціальний внесок, робота з реєстрування майна та землі.

Також віце-прем’єр-міністр наголосив на необхідності зменшення тиску на бізнес через різні контрольні органи.

"Створення 6 млн робочих місць до 2020 року – це абсолютно реалістично. Подивіться, приблизно 4 млн осіб працює нелегально. Кількість тих, хто виїхав і працює за кордоном, мінімум 3 млн", – підсумував Тігіпко.

До слова, майже 60% усіх вакансій України зосереджені у Києві.

Добавлено: 11-09-2012, 12:39
0
0

Похожие публикации


Наверх