онлайн казино Украины

"Свобода" заявляє про напад на агітнамет кандидата Міщенка

"Свобода" заявляє про напад на агітнамет кандидата Міщенка7 липня 2015 року в Чернігові невідомі напали на агітаційний намет кандидата в народні депутати України, голови Чернігівської обласної організації ВО «Свобода» Андрія Міщенка. Двоє чоловіків спортивної зовнішности напали на агітаторів, які розповсюджували листівки та газети, а також розламали свободівський намет із плакатами Міщенка та викрали партійний прапор.
Про це повідомляє Прес-служба Всеукраїнського об’єднання «Свобода».

Днем раніше містом розповсюдили тираж «чорнухи» проти націоналіста. За неофіційними даними, які є в розпорядженні штабу кандидата, газет із брехливою інформацією виготовлено тиражем близько 50 тисяч екземплярів.
Напад на намет стався поблизу зупинки «Пожтехніка», що на вулиці Бєлова. У наметі перебували двоє чернігівців-прихильників партії – жінка та чоловік похилого віку. Молодики прибігли до них із криками: «Ви нє із нашева района!» та зняли прапор «Свободи», розміщений над наметом. Коли агітатори спробували забрати у нападників стяг – ті кинули в них скляною пляшкою з пивом. Також було поламано каркас намету. Варто зауважити, що поруч зі свободівським наметом стояли намети инших кандидатів, однак їх ніхто не чіпав.

За фактом нападу свободівці викликали наряд міліції. Одного з нападників вдалося затримати. Інший втік на автобусі. На місці працюють оперативники.
Зазначимо, що за день того містом розповсюдили великий наклад газет із «чорнухою», зокрема, на Андрія Міщенка. Відповідав за випуск матеріялу проти свободівця відповідав екс-очільник міського осередку «Свободи», якого було виключено з організації за порушення дисциплінарного статуту та завдання іміджевих втрат організації.

Окрім того, зауважимо, що вчора було вчинено спробу зламу персональної сторінки Андрія Міщенка в мережі «Фейсбук».
«Вочевидь, такі події спричинені зростанням рівня підтримки свободівця серед чернігівців. Вбачаючи в його особі, серйозного конкурента, опоненти в боротьбі за депутатський мандат вдаються до брудних технологій, аби очорнити свободівця», – зазначають у штабі Андрія Міщенка.

Добавлено: 9-07-2015, 10:28
0
0

Похожие публикации


Наверх