онлайн казино Украины

Настя народила дівчинку і наступного дня померла через нирку

Настя народила дівчинку і наступного дня померла через ниркуЇй було лишень 17 років.
Вона народила дочку.
Наступного дня після пологів дівчина прокинулася без нирки.
Чорні трансплантологи у білих халатах, чи медики - які боролися за життя молодої матері.
Вона не тямила себе від щастя. Дочка подарувала Марії Черненко онуку. Новоспечена бабуся почала готувати дитячу. Та вже наступного дня радість перетворилися на відчай.
Вночі у Насті почалася сильна кровотеча. Операція тривала 4 години. Дівчину врятували. У лікарні рідних приголомшили звісткою - Анастасії видалили нирку. Навіщо і де нині орган не пояснили.
Пологи в Анастасії приймала Ірина Бачерикова. Лікар запевняє, дівчина справді народила без ускладнень.
- 3 кг 120 грам, дівчинка здорова, а почувала себе жінка добре. Через дві години вона була переведена в задовільному стані з дитиною з пологової зали у післяпологову кімнату. Там перші п'ять годин з нею все було добре. Сталась трагедія раптово, коли вона захотіла встати з ліжка, - розповідає Ірина Бачерикова, акушер-гінеколог відділення Козелецької центральної районної лікарні.
Раптова кровотеча. Що її спричинило, лікарі Козелецького пологового будинку з'ясувати так і не змогли. Викликали фахівців з Чернігівської обласної.
- Безумовно, дуже важка хвора. Такої хворої мабуть хірурги не всі за життя бачать. Один був вихід тільки видалити нирку, більше другого шляху, щоб залишити цю нирку не було, тому що розрив вени виник рядом з ниркою, - повідомив Валерій Василинчук, хірург Чернігівської центральної районної лікарні.
Валерій Васильчук - один з хірургів, який оперував Анастасію. І ухвалював рішення про видалення нирки. Після операції дівчина прийшла до тями. Її перевели до обласної лікарні.
Щоб розвіяти підозри батьків, хірурги пояснюють, нирка була не придатною до пересадження, ба більше в області зробити таку операцію не можливо.
Бабуся певна, з пологового будинку могла забрати двох своїх дівчаток. Вже вдома пані Марія показує результати обстеження, яке Анастасія пройшла три роки тому. Дівчина мала хворі нирки і страждала на високий тиск.
- Як принімали, було високе давленіє. Вона сказала, що їй його не можуть збить. Потом вона чоловіку і брату рідному розказувала, що їй видавлювали дитя, бо в її не було потуг. Давленіє було високе, постоянно воно стрибало, самій не можна було рожать. Я казала лікарю за даленіє, вона каже, нічого страшного, - розповідає Марія Черненко, мати.
Мати вирішила не звертатися до правоохоронців. Жінка певна, винних не знайдуть, дочки вже нема. До життя її поверне лише онука.

Добавлено: 11-12-2012, 10:42
0
0

Похожие публикации


Наверх