онлайн казино Украины

До макаронки пустять автобус

До макаронки пустять автобусПро облаштування пішохідних переходів, обладнання зупинок громадського транспорту, встановлення дорожніх знаків, обмеження руху великовагового транспорту на певних вулицях – ці та інші питання обговорили сьогодні на засіданні комісії з питань безпеки та організації дорожнього руху в місті Чернігові на чолі з заступником міського голови Олександром Буцком.

Повідомляє відділ зв’язків з громадськістю міської ради.

На виконання доручення міського голови щодо зручної для пасажирів зміни схеми руху автобуса №39 затверджено проект будівництва розворотного кола по вулиці Комінтерна (поблизу макаронної фабрики), яке має стати кінцевою зупинкою автобуса №39.

Також члени комісії позитивно оцінили запропонований депутатом міськради О. Шкуратом проект із продовження автобусного маршруту до мікрорайону Астра та відповідного обладнання там зупинки.

Схвалено комісією пропозицію УДАІ УМВС в Чернігівській області щодо винесення пішохідних переходів за межі зупинок громадського транспорту, як того вимагають правила дорожнього руху.

Кілька проблемних перехресть на території обласного центру потребують встановлення світлофорів, кошти на ці цілі будуть закладені до проекту міського бюджету на наступний рік.

Добавлено: 18-10-2012, 10:44
0
0

Похожие публикации


Наверх