онлайн казино Украины

Китай хоче співпрацювати з Черніговом

Китай хоче співпрацювати з Черніговом14-16 серпня у Чернігові з робочим візитом перебуває делегація Торгово-промислової палати м. Усі (КНР). До міста прибули 9 представників ділових та бізнесових кіл китайського міста на чолі з її віце-президентом паном Доу Лінь.

Повідомляє прес-секретар чернігівського міського голови Ірина Синельник.

До складу делегації, окрім офіційних осіб, входять представники великих промислових підприємств м. Усі та провінції Цзянсу, зокрема, Ву Гуолінь, який є одним з 10 найбільших бізнесменів Китаю та очолює "Клуб найуспішніших бізнесменів КНР".

У Чернігівській міській раді представники делегації м. Усі зустрілися з чернігівським міським головою Олександром Соколовим та секретарем міської ради Олегом Шереметом. Вони розповіли гостям про економічний та туристичний потенціал Чернігова.

Доу Лінь висловив переконання, що візит представників Торгово-промислової палати відкриє нову сторінку у співпраці Чернігова та Усі, принесе позитивні результати. Він вважає, що візит китайських підприємців завершиться реалізацією спільних проектів. Тим паче, що програма перебування делегації Торгово-промислової палати включає вивчення умов реалізації конкретних проектів на території Чернігівської області (лісозаготівля та деревообробка, розміщення виробничих потужностей та центру продажу промислового обладнання на території індустріального парку "Чексіл" та інше), що уже раніше обговорювалися із представниками зацікавлених компаній.

У ході візиту також передбачається проведення зустрічі з головою чернігівської облдержадміністрації Володимиром Хоменком та підписання угоди про співпрацю з чернігівською регіональною торгово-промисловою палатою. Також заплановано відвідування кількох чернігівських підприємств.

Довідка

Торгово-промислова палата м. Усі була заснована понад 100 років тому. На сьогодні організація включає більше 22000 великих та середніх підприємств. 19 жовтня 2011 року було підписано договір про співпрацю між Чернігівською міською радою та ТПП м. Усі.

Добавлено: 17-08-2012, 11:04
0
0

Похожие публикации


Наверх