онлайн казино Украины

Олег Ляшко і Дмитро Блауш привітали земляків із Трійцею

Олег Ляшко і Дмитро Блауш привітали земляків із ТрійцеюП’ятдесятницю, або ж День Святої Трійці, лідер Радикальної партії Олег Ляшко традиційно відзначає на рідній Чернігівщині – відвідує богослужіння у Свято-Троїцькому кафедральному соборі, повідомляє прес-служба обласного осередку РПЛ.
Так і цього року Олег Ляшко разом із однопартійцями привітали земляків зі святом Трійці й ушанували пам’ять митрополита Антонія – прадіда депутата обласної ради Дмитра Блауша, якого Радикальна партія висунула кандидатом у народні депутати України на проміжних виборах у 206 окрузі.
«Шановні земляки! Вітаю вас зі святом! У велике свято Трійці ми усі, і Дмитро Блауш, і вся моя команда, прийшли до цього древнього храму – храму Святої Трійці, щоб попросити у Господа миру для нашої країни, спокою в душах людей. І щоб ми жили достойно на своїй рідній землі!» – сказав після богослужіння Олег Ляшко.
«На могилі мого прадіда – митрополита Антонія – звертаюся про благословення мого служіння землякам-чернігівцям, людям праці й віри. Чудо П’ятидесятниці – в тому, що люди, роз’єднані націями, мовами і культурами, через дію Святого Духа знову стають єдиними, збагачуючи один одного, – додав до слів лідера РПЛ Дмитро Блауш. – У дні Святої Трійці ми разом молимося за Україну!»

  • 0
Добавлено: 21-06-2016, 09:46
0
284

Похожие публикации


Наверх