онлайн казино Украины

У Чернігові з'явився власній міні-діснейленд

У Чернігові з'явився власній міні-діснейлендСправжній дитячий діснейленд запрацював в пятницю 17 липня в "Містечку Майбутнього" біля Стрижня.
З десяток атракціонів на будь-який смак - від дитячої залізниці, до вишуканої каруселі з кіньми у французькому стилі.
Матусі з дітками просто у захваті. Кажуть, такої краси ще не бачили, а тому із задоволенням випробують усі цікавинки луна-парку.
Ось такий подарунок юним чернігівцям зробило благодійне об'єднання "Укроп".
Урочисте відкриття луна-парку відбулося 17 липня. Окрім атракціонів тут працював і кіоск зі смачним морозивом, а ще майданчик з аніматорами та веселою музикою, конкурсами. Не дивно, що до відпочинкової зони завітали одразу кілька сотень відвідувачів. За опитуваннями від мам та дітей - найулюбленішою стала величезна київська карусель у французькому стилі - красива, витончена, як у кіно. На такій охоче каталися не лише дівчатка, а й хлопчики. 5-річний Ваня щиро зізнається: конячки йому сподобалися.
- Найкраще, що тут є!
А от бабусі, які привели сюди онуків - не приховують радісних емоцій: нарешті і в Чернігові є куди зводити дітей!
- Дякуємо БО "Укроп" за таке цікаве і яскраве дозвілля! Чого тут тільки нема: і гойдалки, і батути, і паровозики, і атракціон "Риболовля"... Аж очі розбігаються!
Єдине, на що нарікають батьки - це черги: надто вже багато виявилося охочих покататися на диво-гойдалках! Деякі дорослі зізнаються: аби встигнути покататися на всіх атракціонах - приведуть малюків сюди і в наступні дні!

Добавлено: 20-07-2015, 09:33
0
0

Похожие публикации


Наверх