онлайн казино Украины

"Металіст" та "Дніпро" крокують до єврокубкової весни

"Металіст" та "Дніпро" крокують до єврокубкової весниОдин крок до плей-оф. Лише очко відділяє дніпропетровський "Дніпро" від виходу до 1/16 Ліги Європи.

ПСВ - "Дніпро"

Вже у четвер підопічні Хуанде Рамоса можуть достроково оформити путівку до наступного раунду. Зробити це "синьо-біло-блакитним" спробує завадити ейдховенсьекий ПСВ.

У рідних стінах голландці намагатимуться помститись українській команді за виїзну поразку 0:2 . Гравці "Дніпра" уже прибули до Ейндховена і переконуюють - грізного суперника не бояться і приїхали лише за перемогою.

За чотири тури групового етапу "Дніпро" набрав дев'ять пунктів. Цей результат став дещо несподіваним для суперників. Тренер ПСВ Дік Адвокат не залишив українську команду без компліментів.

"Дев'ять очок, це ж просто чудово. Ми були приємно здивовані манерою гри "Дніпра". Хоча якби ми грали в такому стилі у себе на полі, наші вболівальники нас не зрозуміли б. Тим не менше, якби я знав, що така тактика принесе і нам успіх, я обрав би стиль як і в української команди", - сказав Адвокат.

"Дніпро" розпочне свій матч о 22:05 за Києвом.

"Металіст" - "Байєр"

А до того часу вже буде відомий результат матчу "Металіст" - "Байєр". Інтрига у квартеті вже вмерла. Суперникам залишилось визначити, хто ж вийде у наступний раунд з першого місця групи К. Та попри це, головний тренер харків'ян Мирон Маркевич розповів, що для футболістів цей поєдинок є надпринциповим, тому що його команда ще жодного разу не святкувала перемоги над німецьким клубом.

Добавлено: 22-11-2012, 11:50
0
0

Похожие публикации


Наверх