онлайн казино Украины

Дайджест: Вороніна переводять у дубль, Бенту продовжив контракт з Португалією

Дайджест: Вороніна переводять у дубль, Бенту продовжив контракт з ПортугалієюПаулу Бенту підписав новий контракт зі збірною, а от Рея таки покине "Лаціо". У Стекеленбурга та Вороніна ситуації невтішні: один може пропустити Євро, а іншого відправляють у дублюючий склад.

Вороніна і Сємшова відправляють в дубль

Андрія Вороніна можуть перевести до дублюючого складу. Зазначимо, через конфлікт із тренером українець та його партнер по команді Ігор Сємшов втратили місце в основному складі команди.

Новий контракт Бенту

Паулу Бенту тренуватиме збірну Португалії і після Євро. Напередодні фахівець продовжив свій контракт ще на два роки. Нагадаємо, Бенту очолив збірну Португалії у вересні 2010 року.

Кепські справи у Стекеленбурга

Мартен Стекеленбург може пропустити чемпіонат Європи. Про це повідомив сам голкіпер збірної Нідерландів. Через травму плеча воротар італійської “Роми” не допоможе своїй команді у завершальних матчах Серії А. А участь у континентальній першості поки під питанням.

Замість Рейї - Дзола?

Едоардо Рея таки покине “Лаціо”. Наставник римлян працюватиме у столичному клубі до завершення цього сезону. Нагадаємо, раніше Рея вже подавав у відставку, однак керівництво клубу її не прийняло. Новим очільником “блакитних” у наступному сезоні буде Джанфранко Дзола, переконує італійська преса.

  • 0
Добавлено: 4-05-2012, 14:46
0
184

Похожие публикации


Наверх