онлайн казино Украины

Кінець парламентських ілюзій

Кінець парламентських ілюзійКомедія закінчилась як і ілюзії. Депутати-мажоритарники від Чернігівщині, згідно з графіком, намальованим у Києві, плавно перетекли в депутатську більшість і, зокрема, у фракцію Партії регіонів.
Найбільшим «обманщиком» виглядає самовисуванець Владислав Атрошенко.
Адже ніхто не сумнівався, що «варяг» Ігор Рибаков буде повністю керованим владою.
Було зрозуміло, що Рудьковський уже не соціаліст навіть у снах, а Куровський іще до суду Юлі став голосувати разом з регіоналами.
Але з яким запалом Атрошенко крив свого головного суперника Станіслава ПРокопенка! Як волав на всі заставки, що донецькі не пройдуть! ПРавду казав. Донецькі в Чернігові не пройшли. Арошенко сам пішов до них у фракцію Партії регіонів. ПРиїхали.
Владислав Анатолійович мобільний не піднімають. Мабуть, не хочуть пояснювати свою позицію.
На знімках видно, що Атрошенко, Рудьковський, Куровський офіційно «світяться» у фракції Партії регіонів.
Перші голосування показують, що «борець» із донецькими навіть за представника «Свободи» на посаду віце-спікера не проголосував. Тобто, якщо у виборців і були ілюзії, то сьогодні-завтра вони розвіються.
Олег Ляшко демонстративно, поки що, не бере участі в голосуванні. Свої карти не поспішає розкривати. Він гратиме тільки по-крупному. Саме він сьогодні з трибуни парламенту запропонував журналістам присвоїти звання "тушко-кролик" відомому лідеру опозиції в парламенті.
Ігор Рибаков голосує синхронно з регіоналами, але поки що вважається позафракційним.
Сергій Аверченко голосує, як належить опозиціонеру.
Комуніст Віктор Губар віддає свій голос синхронно із регіоналами, як і сам Симоненко.
Одне безумовно: народ, який кинувся спостерігати за подіями у парламенті в надії на зміни, зараз оговтується. Очікування залишилися ілюзіями і потихеньку тануть. Попереду - зима.

Добавлено: 14-12-2012, 12:29
0
0

Похожие публикации


Наверх