онлайн казино Украины

Волинянин "замінував" вокзал після святкування Дня студента

Волинянин "замінував" вокзал після святкування Дня студента Правоохоронці на Волині після Дня студента отримали фальшиве повідомлення про замінування вокзалу та навіть відшукали молодика, який в такий спосіб вирішив урізноманітнити собі святкування.

Фахівці Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру, спеціалісти кінологічної служби та слідчо-оперативна група виїхали на місце події одразу після того, як до Ківерцівського РВ УМВС України у Волинській області телефоном від невідомого чоловіка надійшло повідомлення про те, що в приміщенні місцевого залізничного вокзалу закладено вибуховий пристрій.

"Знадобилося менше двох годин, аби обстежити будівлю вокзалу та прилеглу територію і встановити особу жартівника", – зазначив заступник начальника міліції громадської безпеки УМВС України у Волинській області Тарас Пазин.

"На щастя, інформація про замінування не підтвердилася, тож вибухових пристроїв не виявили. Варто відзначити, що оперативно проведені працівниками міліції заходи не допустили змін у розкладі руху поїздів", - додав він.

Особу зловмисника, який повідомив про "замінування" з таксофона, правоохоронці встановили впродовж двох годин.

Ним виявився 23-річний місцевий житель, який вирішив розважитись після святкування Дня студента.

До речі, кілька днів тому до міліції вкотре надійшло повідомлення про замінування столичної станції метро "Печерська".

Добавлено: 19-11-2012, 12:17
0
0

Похожие публикации


Наверх