онлайн казино Украины

Під час футбольного матчу на півдні Іраку прогримів вибух

Під час футбольного матчу на півдні Іраку прогримів вибухВ результаті вибуху під час футбольного матчу між двома юнацькими командами 9 людей загинули, ще 32 поранені.

Як повідомили представники лікарні, куди доставили постраждалих, серед загиблих – в основному молоді спортсмени віком від 15 до 20 років.

Вибух прогримів в понеділок ввечері в населеному переважно мусульманами-шиїтами адміністративному центрі провінції Бабіль місті Ель-Хілла, що в 100 км на південь від Багдада.

За даними влади, припаркований поруч з футбольним полем замінований мікроавтобус злетів у повітря відразу після фінального свистка арбітра матчу. Відповідальність за теракт поки не взяла на себе жодна з діючих екстремістських угруповань.

Останнім часом місцеві радикали зробили цілу серію терактів, спрямованих, в основному, проти представників шиїтських общин Іраку. Всього жертвами численних вибухів і нападів, відповідальність за які взяло місцеве крило терористичної мережі "Аль-Каїда", з початку цього місяця стали більше 140 людей.

  • 0
Добавлено: 26-06-2012, 11:38
0
259

Похожие публикации


Наверх