онлайн казино Украины

Дубіль знайшов підтримку в кооперативному ЖЕКу?

Дубіль знайшов підтримку в кооперативному ЖЕКу?Щойно стало відомо, що кандидат від об’єднаної опозиції по м. Чернігову Валерій Дубіль отримав підтримку від кооперативного ЖЕКу.

Керівництво якого всіляко сприяє Дубілю в проведенні зустрічей зі своїми мешканцями та вже близько місяця проводить агітаційну кампанію за підтримку Дубіля на виборах та критикує діючого мера Олександра Соколова, який вочевидь піде до Верховної Ради.

У ЖЕКу таку прихильність пояснюють особистою приязню керуючого Анатолія Прокопенка та деяких членів ради кооперативного ЖЕКа до опозиційного кандидата.

Можна припустити, що в приязні до Дубіля може проглядатися особиста зацікавленість керівництва ЖЕКа. Бо як ще пояснити той факт, що ще два роки тому, той же Прокопенко, також приязно агітував, тільки вже за комуністів, а в той час його син йшов по їх списках до місцевої ради.

Можливо, така кардинальна зміна в поглядах Прокопенка відбулася завдяки грошам Валерія Дубіля, який банально купив прихильність керуючого та отримав можливість додати ще кілька відсотків до свого рейтингу?

Як показують останні соціологічні дослідження оприлюднені в Чернігові, Валерій Дубіль порівнявся в рейтингу з Олександром Соколовим та має всі шанси його перемогти. Та передвиборча компанія ще попереду і вона обіцяю бути як ніколи гарячою. А тому, можливо, що переможця визначать якісь пара сотень голосів.

Для довідки. Кооперативний ЖЕК – це ОЖБК (об’єднання житлово-будівельних кооперативів м. Чернігова) яке налічує 125 будинків, в яких проживає більше 20-ти тисяч мешканців.

Добавлено: 1-08-2012, 11:34
0
0

Похожие публикации


Наверх