онлайн казино Украины

У приймальні Хатії Деканоїдзе ламали двері і зверталися до Петра Порошенка

У приймальні Хатії Деканоїдзе ламали двері і зверталися до Петра ПорошенкаБлизько 90 чоловік не могли потрапити на прийом в прийомні години до Голови Національної поліції України - Хатії Деканоїдзе 4 лютого у Києві. Серед них колишній кандидат до патрульної поліції чернігівець Вадим Умаров.

Про це на своїй сторінці в мережі Facebook повідомив координатор Чернігівської громадської організації «Антикорупційного Руху» Валентина Наливайченка Володимир Березинський.
За його словами, Вадим Умаров був кандидатом до чернігівської поліції і звертався з листом до Хатії Деканоїдзе аби дізнатися: чому його не взяли до поліції при успішному здавання іспитів.

Умаров брав участь у кількох публічних акціях в Чернігові. А потім намагався з третього разу потрапити на прийом у Києві, в прийомні години.

У приймальні Хатії Деканоїдзе вже був повний коридор розлючених людей, які також не вперше не могли потрапити до Голови Національної поліції України в законні прийомні години.
Відвідувачі вже почав ламати двері, коли до присутніх вийшли заступники з охороною і почали щось пояснювати.
Відео цього неподобства 4 лютого знаходиться в мережі Facebook за посиланням тут.
Під час безуспішних спроб потрапити на прийом громадяни писали листа Президенту України Петру Порошенку.

Як повідомляла Свобода.ФМ, кандидати до Національної поліції у Чернігові хотіли побачити результати своїх іспитів, а також дізнатися про причини відмови їм служити в поліції.

Добавлено: 8-02-2016, 09:17
0
0

Похожие публикации


Наверх