онлайн казино Украины

Автомобілі ВАЗ можна замовити через Інтернет

Автомобілі ВАЗ можна замовити через ІнтернетНовий бюджетний седан Granta поки можна замовити за рекомендованими цінами заводу.

На офіційному сайті автоваза відкрите попереднє Інтернет-замовлення на седани Granta, універсали і хетчбеки Kalina на серпень 2012 року. При цьому в компанії відзначають, що «про відкриття попереднього замовлення на автомобілі Lada інших моделей буде оголошено додатково».

Як відзначає видання «АвтоСреда», бюджетні седани Granta в тольяттінськіх автосалонах коштують у середньому на 30 000 рублів дорожче рекомендованої Автовазом вартості, в той час як, залишаючи заявку на автомобіль на сайті попереднього замовлення, покупець отримує свою машину за фіксовану, вазовську, ціну.

Нагадаємо, система замовлення автомобілів Lada через Інтернет дозволяє клієнтові самостійно обрати модель, колір і комплектацію машини, а також часовий період, в який він зможе викупити свою «Ладу» в дилерському центрі. Кількість автомобілів на замовлення певного кольору і комплектації обмежено планом виробництва.

  • 0
Добавлено: 15-06-2012, 12:05
0
189

Похожие публикации


Наверх