онлайн казино Украины

Лідер « Правого сектору» їздить на машині кримінального авторитета

Лідер « Правого сектору» їздить на машині кримінального авторитетаЛідер « Правого сектору» їздить на машині кримінального авторитета
Броньований автомобіль Chevrolet Suburban , на якому їздить лідер « Правого сектору» , належить нині кримінальному авторитету Семену Яхимович з банди братів Савлохових .

Броньований автомобіль Chevrolet Suburban , на якому пересувається лідер « Правого сектору» , не має відношення до автопарку Віктора Януковича , а належить нині покійному кримінальному авторитету .

У розпорядженні « Правого сектору» дійсно була одна з машин президента - втікача , але її давно вже віддали МВС , повідомляє ТСН.

«Я на ній не їздив жодного разу. Їздили групи нашого швидкого реагування на виклики , коли під маркою «Правого сектору» робилися якісь неприємні справи . Практично ми взяли її під охорону. Ніякої іншої транспортної одиниці з того автопарку ми не брали » , - розповів Ярош.

ТСН з власних джерел у ДАІ стало відомо , що автомобіль , на якому пересувається Ярош , належить Семену Яхимович . За адресою, вказаною в реєстраційних даних , з'ясувалося , що власника машини не просто немає , але і вже ніколи не буде.

Домоуправітель багатоповерхівки на Печерську показав копію свідоцтва про смерть Яхимовича . Документ датований 2007 роком. Сам Яхимович мав відношення до банди братів Савлохових , відомих в 1990 -ті рекетирів .

У « Правом Секторі » кажуть , що таких подробиць не знають. Старе броньоване авто , нинішня вартість якого сягає $ 50 тисяч , орендує завгосп організації . У кого і за скільки - керівництву він не повідомив. Кажуть , шукали в першу чергу безпечне авто , яке б не коштувало шалених грошей . Тому і зупинилися на такому варіанті , не надто вдаючись у подробиці.

Юрист Олег Борийчук каже: якщо навіть Ярош каже правду , він все одно порушує закон.

« Особа, яка знає про смерть фізичної особи довірителя і продовжує користуватися автомобілем на підставі довіреності , виданої померлою особою , користується цим автомобілем неправомірно » , - вважає юрист.

ДАІ ж коментувати ситуацію відмовляється.

Похожие публикации


Наверх