онлайн казино Украины

ЧЕСНО аналізує списки 6 провідних партій. Анонс

ЧЕСНО аналізує списки 6 провідних партій. Анонс27 вересня рух ЧЕСНО презентує в Чернігові результати оцінки доброчесності кандидатів за партійними списками 6 політичних сил: Партії Регіонів, Об’єднаної Опозиції «За Батьківщину!», партії «УДАР», КПУ, Всеукраїнського об’єднання «Свобода» та партії «Україна – Вперед!».

Повідомляє Освітній центр Ініціатива.

Рух ЧЕСНО назве основні порушення кандидатів, прізвища порушників та зробить порівняльний аналіз списків партій.

Також окремо буде приділено увагу кандидатам в партійних списках, що пов’язані з Чернігівщино.

До обговорення результатів громадського аудиту запрошують представники політичних партій, громадських діячів, експертів та журналістів.

Презентація та обговорення результатів дослідження почнеться о 14. 00 у приміщенні прес-клубу «Чиста політика» (м. Чернігів, вул. Полуботка, 6-а).

Крім того в цей день з 12 години в районі Красної площі м. Чернігова буде відбуватися вулична акція «Портрет бажаного кандидата» на якій чернігівцям запропонують скласти портрет бажаного обранця та порівняти його з дослідженням и руху ЧЕСНО.

Нагадаємо, що в рамках кампанії «Фільтруй Раду!» учасники руху ЧЕСНО проаналізували 430 кандидатів з прохідних частин партійних списків, що були визначені відповідно до даних соціологічних дослідженнь, та виявили загалом 284 кандидата, що порушили принаймні 1 з 4 критеріїв ЧЕСНО.

19 вересня результати аналізу партійних списків було надано партіям для 3-денного ознайомлення та коментування перед їх оприлюдненням. Також рух ЧЕСНО закликав партійних лідерів врахувати оцінку громадськості та розглянути можливість відкликання від участі у виборах тих кандидатів, які за оцінкою руху ЧЕСНО, є "тушками", причетні до корупційних дій або порушували права та свободи людей.

Похожие публикации


Наверх