онлайн казино Украины

У гімназії пропонують за 600 гривень агітувати за "Регіони"

У гімназії пропонують за 600 гривень агітувати за "Регіони"В учительській кімнаті гімназії №5 міста Прилуки, що на Чернігівщині, висить оголошення із пропозицією заробити 600 гривень на посаді агітатора Партії регіонів.

Директоркою цього начального закладу є депутат Прилуцької міської ради від Партії регіонів Наталія Бурлаку.

На дошці оголошень у вчительській кімнаті прилуцької гімназії №5 поруч із графіком виховних годин висить оголошення такого змісту: «Хто бажає бути агітатором від Партії регіонів та заробити 600 гривень, записуйтесь у список». Також в оголошенні зазначено, що потрібно вказати «ПІБ, дату народження, місце роботи та телефон». Завдання агітатора від «регіонів» – подати список із 30 осіб, які будуть голосувати за Партію регіонів, із вищезазначеними даними.

Директоркою цього навчального закладу є депутат Прилуцької міської ради Наталія Бурлаку. Її було обрано депутатом міськради від Партії регіонів.

Чернігівська обласна організація Всеукраїнського об’єднання «Свобода» вважає неприпустимим такі дії з боку керівництва гімназії. Використовуючи службове положення й застосовуючи адмінресурс, «регіоналка» робить із загальноосвітнього навчального закладу виборчий штаб Партії регіонів, чим порушує виборче законодавство.

У гімназії пропонують за 600 гривень агітувати за "Регіони"

Похожие публикации


Наверх