онлайн казино Украины

„Братство” здало голову комісії Партії регіонів у Чернігові

„Братство” здало голову комісії Партії регіонів у ЧерніговіПо ділах їх судіть – згадалась набита оскомина мудрості. Окружна виборча комісія №206 на другому засіданні обрала головою комісії Євгена Артеменка, депутата Деснянської районної в Чернігові ради від Партії регіонів.

Про це повідомляє Чернігівське Інтернет-видання ПіК з посиланням на довготермінового спостерігача громадської організації «Ініціатива».

Євген Артеменко прийняв присягу. Ввсе в рамках закону. Все правильно. Є тільки одне АЛЕ.

Нагадаємо, за результатами жеребкування ЦВК, на посаду голови за квотою партії “Братство” був призначений Владислав Полянський. Однак він не з’явився на перше засідання. Телефон не відповідав, а був відключеним. Не виявив ознак житття і досі. Цей Полянський „братчик” аж із Криму.

У нашому світі, де продаються квоти навіть на викиди в повітря, нескладно повірити у політичний продаж місця голови.

За повідомленням ПіКа, секретарем ОВК №206 стала Наталія Ємельянова , що представляє партію “Русь єдина”(також замінила свою колегу по партії).

Комісія розташовуватиметься у приміщенні чернігівсько районної ради. Члени ОВК під час засідання розподілили свої обов’язки , а також затвердили кандидатури 10 чоловік , які мають укласти договори і обслуговуватимуть комісію (водій, юрист, бухгалтери, сисадмін, тощо).

Голова Євген Артеменко зазаначив, що ОВК №206 увійшла до числа тих, що вже розпочали свою роботу. В Україні таких комісій лише 50%.

Наступне засідання має відбутися 4 вересня.

Нагадаємо, що 206 виборчий округ включає частина Новозаводського району міста Чернігова (виборчі дільниці № 741061 – 741085, 741087 – 741095, 741100 – 741108), Ріпкинський, Чернігівський райони.

Адреса ОВК вул.Шевченка, 48, м.Чернігів, 14027 (приміщення Чернігівської райдержадміністрації)

Кількість виборчих дільниць 177

Кількість виборців – 150 029.

На знімку „Високого Валу” - голова ОВК №206 Євген Артеменко, депутат Деснянської районної ради в Чернігові від Партії регіонів.

Похожие публикации


Наверх