онлайн казино Украины

Янукович підписав закон, що визначає порядок використання веб-камер на виборчих дільницях

Янукович підписав закон, що визначає порядок використання веб-камер на виборчих дільницяхПрезидент Віктор Янукович підписав закон, що визначає порядок використання веб-камер на виборчих дільницях на виборах Верховної Ради.

Про це у п’ятницю повідомляє офіційний сайт президента.

Як відомо, 5 липня Верховна Рада ухвалила закон "Про особливості забезпечення відкритості, прозорості та демократичності виборів народних депутатів 28 жовтня 2012 року". Цей закон визначає порядок застосування відеоспостереження, відеозапису і трансляції зображення для спостереження за організацією проведення голосування та підрахунку голосів на звичайній виборчій дільниці під час проведення виборів народних депутатів України у день голосування.

4 липня Верховна Рада схвалила виділення Центральній виборчій комісії у сумі 993,6 млн. грн. на установку веб-камер на виборчих дільницях.

Фінансування передбачається здійснити за рахунок податку на додану вартість з ввезених на територію України товарів – 350 млн. грн. та ввізного мита – 643,6 млн. гривень.

Раніше прем’єр Микола Азаров заявив, що веб-камери встановлять, щоб запобігти звинуваченням опозиції, що влада вкидає бюлетені на дільницях.

Похожие публикации


Наверх