онлайн казино Украины

Бахмацький округ: серйозної конкуренції поки немає

Бахмацький округ: серйозної конкуренції поки немаєМихайло Голиця використовує традиційні методи передвиборчої агітації: зустрічі, концерти, подарунки бюджетним закладам.

Штабісти Голиці пішли популярним нині у технологів шляхом створення іменної громадської сили кандидата . Так з’явилася Громадська організація «Комітет розвитку Полісся» від імені якої і здійснюється благодійність.

Мабуть одним із перших в області, Голиця почав поширювати біографію про себе .

Голиця використовує в районних центрах перевірені в Києві методи.

Наприклад, 23 червня на площі Перемога м. Ічні з нагоди Дня молоді відбулась молодіжна дискотека за участю артистів м. Києва, - повідомляє сайт РДА.

Сприяння адмінресурсу

Очевидно, що пан Голиця є фаворитом від влади, хоч і не є в Партії регіонів. Присутній він на багатьох масових заходах разом з керівником виконавчої влади: День молоді, День медичного працівника, До міжнародного Дня захисту дітей , Козацьке свято …- скрізь присутній голова «Громадської організації Комітет розвитку Полісся» поруч з головами РДА Менщини, Бахмаччини, Борзнянщини та Ічнянщини.

Іноді монополізм Голиці на святах розбавляв Олег Ляшко. – «Перед батурянами та гостями виступив народний депутат, лідер РПЛ Олег Ляшко.» , - повідомляє сайт Бахмацької РДА.

В м. Бахмач розповсюджуються також агітаційні матеріали за О.Ляшка ( візитівки, календарики з його фото). Є також інформація про поширення подібних матеріалів в с. Красне Бахмацького району.

Але загалом серйозного змагання кандидатів поки в цьому окрузі нема. Можливо, з’явиться після офіційного початку виборчої кампанії.



Даний матеріал підготовлений за наслідками довготермінового спостереження за виборчим процесом Чернігівської громадської організації «Освітній центр «Ініціатива» в рамках проекту «Громадський моніторинг парламентських виборів 2012 р. в Чернігівській області» веде громадське спостереження за виборами.

Проект виконується за фінансування Посольства США в Україні та є незалежним і не підтримує жодного кандидата чи партію.

Також звертаємося до всіх читачів сайту ПіК, якщо Вам стануть відомі факти нечесної конкуренції, підкупу виборців, порушення виборчого законодавства з боку будь-яких суб’єктів виборчого процесу, повідомляйте нашу організацію про це на електронну пошту centre.initiative@gmail.com

Похожие публикации


Наверх