онлайн казино Украины

Куровський розповів про підробку агітації і "добрі справи"

Куровський розповів про підробку агітації і "добрі справи"Народний депутат Іван Куровський прокоментував підробку агітаційних матеріалів, в яких відносно нього "була розповсюджена недостовірна та наклепницька інформація".



Так, дійсно. Підробка агітаційної продукції, якщо така має місце, - це низько і гидко. Шкода лише, що Іван Іванович досі не відповів на запитання кореспондента часопису "Нація і держава" про політичну зраду і жодним чином не прокоментував аналогічної справжньої листівки "Батьківщини" про політичних зрадників, де з-поміж інших названо і його прізвище.

Також Іван Іванович жодним чином (окрім загальних фраз про "чорний піар") не коментує факти, наведені у численних публікаціях тижневика "Чернігівщина". У них йшлося про додаткові угоди зі зменшенням відсоткової ставки за пай, а також про людське майно, яким підприємства пана Куровського почали розпоряджатися без проведення зборів, без виведення майнових паїв і сплати за ними відповідної платні. На цьому тлі "добрі справи" виглядають кількома відсотками від того, за що не сплачено. До того ж, таку діяльність складно назвати законотворчою, та й навіть господарською вона може бути названа з великими застереженнями. Вона скоріше тяжіє до визначення "фінансової піраміди", скріпленої адмінресурсом.

"Високий Вал" залюбки опублікує відповіді Івана Куровського на запитання, поставлені пайовиками його господарств і колегами-керівниками господарств Ніжинського району. Адже склалася цікава ситуація. У випадку правової країни на поставлені питання реагували б ЗМІ, прокуратура і сам Іван Іванович. Сподіваємося, що період асоціювання "добрих справ" з "баблом" і сприйняття таких справ у вигляді рабської покірністю селянина перед грошовитим паном невдовзі мине.

Похожие публикации


Наверх