онлайн казино Украины

Яким буде майбутнє Чернігова? Програма Соколова

Яким буде майбутнє Чернігова? Програма СоколоваОлександр Соколов, кандидат у депутати по 205-му виборчому округу, презентував свою Програму. У ній він показує обсяги роботи у майбутньому парламенті та яким чином лобіюватиме інтереси чернігівців.

Програма «Майбутнє Чернігова» – це і план розвитку Чернігова на найближчу та віддалену перспективу, і план моїх дій як народного депутата України від Чернігова, і план нашої спільної праці заради процвітання нашого міста, – впевнений Олександр Володимирович.

За його словами, програму створено разом з активістами Фонду «Майбутнє Чернігова». Разом вони зібрали ідеї та побажання мешканців міста. До програми також включено пропозиції більш ніж 40 громадських організацій. Вони об’єднують чернігівців від старого до малого, а також представників різних напрямів діяльності – не лише спортсмени, молодіжні активісти, а й багатодітні родини, інваліди та ветерани.

Програма поділена на чотири розділи: економічне піднесення, створення нових робочих місць; покращення добробуту; поліпшення благоустрою; державне будівництво та становлення демократії.

Тут вміщено проблеми нашого міста та показано конкретні шляхи їх вирішення і напрями діяльності Олександра Соколова як майбутнього депутата від Чернігова. Тут не обіцянки, а конкретні пункти, які мають бути вирішеними.

Кожен пункт Олександр Володимирович може пояснювати годинами. Кому, як не йому, хто більше десятиліття очолював міську владу, краще знати проблеми міста?

Представники громадськості, зокрема президент Поліського фонду міжнародних та регіональних досліджень Геннадій Максак та голова Чернігівського освітнього центру «Ініціатива» Павло Пущенко відзначили, що Олександр Соколов врахував і результати соціологічних досліджень, які показали, чого хочуть чернігівці та на які проблеми потрібно першочергово звернути увагу.

Адже серед пунктів його програми – відновлення повноцінної роботи ключових підприємств Чернігова, що дасть змогу зменшити безробіття та підняти рівень життя населення. А також посилення соціального захисту, якісна та доступна медицина, модернізація житлово-комунального господарства, ремонт доріг очищення річки Стрижня та вирішення проблеми безпритульних тварин.

Олександр Соколов впевнений, що Програму буде виконано. Для цього потрібно об’єднання зусиль всіх чернігівців і народного депутата України.

За словами Олександра Володимировича, рішення балотуватися до парламенту було для нього складним. До Верховної Ради він йде лобіювати інтереси чернігівців. Для Чернігова дуже необхідне збільшення фінансування з Державного бюджету. А для цього і потрібні чернігівці в парламенті. Там потрібно об’єднати зусилля депутатів, що вболівають за Чернігів і Чернігівщину. Тоді можна буде і дороги відремонтувати, і житло зробити доступним, і вирішити ряд інших проблем, - додав Олександр Володимирович.

Олександр Соколов закликав:

Об’єднаймося заради майбутнього Чернігова! Рідному місту - нову якість життя!

Похожие публикации


Наверх