онлайн казино Украины

Партія регіонів репрезентувала передвиборну регіональну програму у Чернігові

Партія регіонів репрезентувала передвиборну регіональну програму у Чернігові Чернігівська обласна організація Партії регіонів репрезентувала передвиборну регіональну програму «Від стабільності – до добробуту!» на 2012- 2017 роки.

Про це говориться в інформації прес-служби , яку одержав «Високий Вал».

«Документ, що є складовою загальнопартійної програми, засвідчує, що ПР – єдина політична сила в області, яка не тільки знає та розуміє проблеми людей, а також має можливості й бажання виконати свої передвиборні обіцянки», - говориться в повідомленні.

Стверджується, що перемога Партії регіонів на майбутніх виборах до Верховної Ради забезпечить подальшу консолідацію всіх гілок влади для успішного продовження курсу реформ, спрямованих на поліпшення життя народу України.

Зазначається , що після виборів 28 жовтня, на основі фракції Партії регіонів, буде сформовано парламентську більшість, яка ефективно працюватиме над реалізацією ініціатив Президента та уряду і прийматиме зважені рішення.

Повідомляється, що новому скликанню Верховної Ради належить ухвалити ще один важливий пакет законів, що забезпечать наведення порядку на ринку торгівлі медикаментами і знизять ціни на ліки.

«Участь парламенту знадобиться і для продовження реформи медицини, яка передбачає створення умов для доступного і якісного медичного обслуговування. План подальшого підвищення виплат при народженні дитини також вимагатиме схвалення народних депутатів. Партія регіонів гарантує, що сформована нею більшість проголосує за всі ці важливі рішення.

Безпосередньої участі народних депутатів потребує і реформа ринку землі сільськогосподарського призначення. Українські чорноземи працюватимуть на благо людей, котрі живуть у селі. Щоб досягнути цієї мети, Верховна Рада має розглянути й прийняти пакет законів, які забезпечать створення ефективного земельного ринку. Нова парламентська більшість на чолі з Партією регіонів забезпечить зростання доходів селян, котрі зможуть вільно розпоряджатися своїми наделами», - йдеться у прес-релізі.

Також повідомляється, що жителі Чернігівщини вже реально відчули турботу Президента, уряду, органів виконавчої влади області про добробут людей. На Придесенні поступово покращується соціально-економічна ситуація.

Зазначається, що за підсумками першого кварталу цього року Чернігівщина посіла почесне дев’яте місце серед всіх областей України – так в уряді оцінили вагомі здобутки нашого краю. Протягом останніх двох років в області прокладено близько 310 кілометрів газопроводів, а в 2013-му заплановано вже понад 400 км.

Згадується, що підключення сіл до системи газопостачання – це важливий крок з виконання Програми соціально-економічного розвитку Чернігівської області на 2011-2015 роки «Чернігівщина-2015. Спільний шлях до добробуту», яка втілюється на Придесенні. Збільшилися обсяги промислового виробництва та сільськогосподарської продукції. Експорт товарів на Чернігівщині зріс майже на 39 відсотків.

Прес-резіз наголошує, що в області успішно втілюються соціальні ініціативи Президента України Віктора Януковича. Так, за півроку на Придесенні створено близько 11 тисяч робочих місць. Поступово зростає середній розмір заробітної плати. Водночас у 2012-му заборгованість із виплати зарплат в області зменшилася на 2,4 мільйона гривень. Реальну турботу влади відчули, зокрема, медики, вчителі, науковці. Перераховано пенсії у майже 346 тисяч жителів області (середній розмір підвищення пенсій склав 114,2 грн.).

Підкреслено, що 52 мільйони гривень передбачено в 2012-му на соціальний захист громадян, постраждалих від наслідків аварії на ЧАЕС. Значна увага приділяється забезпеченню жителів якісними ліками. З 1 серпня ціни на ліки для гіпертоніків вітчизняного виробництва (249 найменувань!) знижено на 10-20 відсотків, залежно від конкретного препарату.

Нагадується, що понад 80 тисяч вкладників Чернігівщини вже отримали по 1000 гривень, причому на відміну від гучних скандалів, якими супроводжувалися виплати «Юлиної тисячі», нині все відбувається чітко, спокійно, без сварок і черг. Також на Придесенні значна увага приділяється програмі «Доступне житло», розвитку молодіжного житлового будівництва.

Влада переконана: краще слово — це діло, і треба робити так, щоб людям було добре та зручно.

У висновку прес-служби зназзначається, що Партія регіонів має намір перемогти на виборах і працювати на благо народу, щоб успішно завершити соціально-економічні реформи, продемонструвавши, яких результатів можна досягнути за рахунок ефективного управління країною.

Похожие публикации


Наверх