онлайн казино Украины

Валерій Дубіль: Громада не дозволить корупціонерам себе обдурити

Валерій Дубіль: Громада не дозволить корупціонерам себе обдуритиМерія злякалася вимог громадян Чернігова провести референдум на захист Ялівщини і намагається замилити людям очі, використовуючи технологію «бюрократичного» футболу.

- Чернігівська громада має зберігати пильність, щоб не дозволити корумпованим керманичам себе обдурити, -застеріг у зверненні до жителів Чернігова кандидат у народні депутати України Валерій Дубіль. Зокрема, Валерій Дубіль закликав громаду до активних дій на захист Ялівщини.

Ухвалене 31 серпня термінове рішення Чернігівської міської ради звернутися до Чернігівської обласної ради з проханням змінити статус Ялівчини Валерій Дубіль назвав класичною технологією ошуканства, яку часто використовують бюрократи.

Хитрість у тому, що рішення Чернігівської міськради посилається на рішення обласної ради від 2008 року. А саме на те рішення, в якому Чернігівська обласна рада давала рекомендацію(доручала) чернігівській міській раді вирішити питання про надання Ялівщині заповідного статусу.

Але ні мер, ані Чернігівська міськрада за чотири роки не зробили жодного результативного руху в цьому напрямку. І лише під тиском громади ухвалили рішення, яке фактично замикає «бюрократичне коло».

Таким чином, на думку Валерія Дубіля, мер та підконтрольні йому депутати міськради, а також корумповані керівники мерії злякались рішучості громади Чернігова відстояти Ялівщину.

Відтак намагаються замилити людям очі і відтягтивирішення питання по Ялівщині, на яку й досі у своїй голові виношують плани знищення – забудови розважальними закладами.

- Люди добре розуміють, що рішення Чернігівської міськради має декларативний характер. І громада не дозволить себе обдурити, не дозволить знищити Ялівщину. Наша боротьба триває! - зауважив Валерій Дубіль.

Похожие публикации


Наверх