онлайн казино Украины

На День Незалежності кандидат Соколов роздавав виборцям булочки, а Дубіль – обіцянки захистити Ялівщину

На День Незалежності кандидат Соколов роздавав виборцям булочки, а Дубіль – обіцянки захистити Ялівщину24 серпня в Чернігові в підтримку кандидата в народні депутати по 205 виборчому округу чернігівського міського голови Олександра Соколова відбувся захід в сквері Попудренка з назвою «Свято вишиванки та Української символіки», що був організований фондом кандидата «Майбутнє Чернігова».

Повідомляють довготермінові спостерігачі ЧОЦ «Ініціатива»

В заході приблизно прийняло участь 300 людей, серед яких не менш ніж 50% були діти. Під час заходу виступив міський голова О.Соклов з привітанням мешканців міста та фотографувався з всіма оточуючими.

На заході відбувалась безкоштовна роздача «булочек» які бралися в агітаційних наметів О.Соклова. Про безкоштовну роздачу неодноразово повідомляв ведучий зі сцени. (Додамо, що закон про вибори забороняє надавати виборцям «булочки»: . «Забороняється проводити передвиборну агітацію, щосупроводжується наданням виборцям, коштів або безоплатно чи на пільгових умовах товарів (крім товарів, що містять візуальні зображення назви, символіки, прапора партії, за умови, що вартість таких товарів не перевищує три відсотки мінімального розміру заробітної плати), послуг, робіт, цінних паперів, кредитів, лотерейних білетів, інших матеріальних цінностей. Така передвиборна агітація що супроводжується закликами або пропозиціями голосувати за або не голосувати за певну партію чи кандидата у депутати або згадуванням назви партії чи імені кандидата, є непрямим підкупом виборців.)

Навколо місця проведення заходу знаходилось 9 агітаційних наметів О.Соклова, палатки інших кандидатів не спостерігалися. В програмі заходу були конкурси для дітей, виступи різних колективів, пісні. На заході були присутні кандидати по 205 округу В. Андрійченко та С. Живенко.

Водночас 24 серпня в урочищі Ялівщина відбулось дійство організоване іншим кандидатом по 205 округу кандидатом Валерієм Дубілем. В заході прийняло участь біля 400 чоловік, з яких приблизно 30% діти. В заході також приймав участь народний депутат України Микола Томенко, окрім цього був присутній депутати міської ради В’ячеслав Лебідь, кандидат від Батьківщини по 206 округу Поліщук, представники громадських організацій Чернігова (Твереза Україна та Зоошанс) та Києва, які займаються захистом Ялівщини.

В програмі заходу були, як виступи в підтримку Дубіля, захисту Ялівщини, так і велика кількість розважальних заходів.

В підсумку організатори проголосили, що будуть організовувати місцевий референдум по наданню Ялівщині природоохоронного статусу.

Похожие публикации


Наверх