онлайн казино Украины

Проти Ляшка друкують фальшивки, а Голиця привозить в округ зірок

Проти Ляшка друкують фальшивки, а Голиця привозить в округ зірок Протистояння в 208 виборчому окрузі між кандидатами Михайлом Голицею та Олегом Ляшком все більше загострюється.

На Спасівському ярмарку в Бахмачі, 18 серпня, в міському парку був присутнім і О.Ляшко, який виступив перед бахмачанами з промовою, в якій на чому світ стоїть критикував владу. М.Голиця профінансував приїзд до Бахмача в цей день відомої народної артистки Л.Сандулеси. Загалом за фінансової підтримки М.Голиці бахмачани мали змогу бачити виступи не тільки Л.Сандулеси, а і «театру вогнів», а святковий вечір завершив фейерверк.

Повідомляють довготермінові спостерігачі за виборчим процесом в Чернігівській облсті ЧОЦ "Ініціатива"

Ще напередодні ярмарку, 17.08.2012 року, О.Ляшко в своєму блозі написав: «Злодій з "Київміськбуду" Михайло Голиця, який разом з Черновецьким дерибанив Київ, незадовго до реєстрації кандидатів у народні депутати зустрівся зі мною і запропонував $ 10 000 000 за те, щоб я йшов у Верховну Раду не по 208 округу, а по іншому, розуміючи, що він мені програє. Я його послав. Мене ніхто ніколи не купить! Але Михайло зовсім страх згубив і посмів лізти на мій округ. Це мій дім, це мій Бахмач, це моя Борзна, де я в школі-інтернаті вчився, це моя Ічня, де я в 1990 році першим піднімав наш синьо-жовтий прапор, це моя Мена, це моя Куликівка. Сьогодні всілякі голиці-пиголиці системно організовують супроти мене провокації на окрузі. Але насправді їхня брудна боротьба зі мною тільки додає рейтингу мені і Радикальній партії. Я звернувся із депутатським запитом до Генеральної прокуратури з вимогою розслідувати факт спроби підкупу народного депутата і притягнення Голиці до кримінальної відповідальності.»

Також в окрузі поширюється газета випущена ніби-то радикальною партією Ляшка (без зазначення тиражу, місця випуску, відповідального і т.д.) в якій О.Ляшка заявляє,що, цитуємо: «Так, я гей і люблю чоловіків! Мужніх чоловіків, молодих і завзятих… Розіта Сайранен не є моєю дружиною, а її дитина моєю донькою. Ця родипна погодилася за винагороду стати моєю родиною на певний час…»

Ще одна провокаційна газета проти Ляшка поширюється під брендом обєднаної опозиції "Батьківщина"

Похожие публикации


Наверх