онлайн казино Украины

Чернігівці повірили в дешеву іпотеку

Чернігівці повірили в дешеву іпотекуСтаном на 14 серпня в області видано 11 кредитів здешевленої іпотеки, на загальну суму 1 млн. 856 тис.грн. Зростає й кількість охочих сімей взяти участь у державній програмі. На сьогодні до Державного фонду сприяння молодіжному будівництву за консультаціями звернулося 360 громадян. 50 сімей, які потребують покращення житлових умов, подали необхідний пакет документів для отримання кредитів здешевленої іпотеки. До кінця наступного тижня планується видати ще 8 кредитів, інформує Управління у справах преси та інформації облдержадміністрації.

Фонд активно співпрацює з акредитованими банками: «Укргазбанк», «Ощадбанк», «Демарк». До переліку об’єктів придбання доступного житла вже включені й недобудовані будинки ДП«Укрсівербуд» ЗАТ «ДСК». Загалом, на сьогодні забудовники області за цією програмою пропонують 678 квартир (18 будинків), загальною площею понад 40460 метрів квадратних житла.

Про це йшлося на черговій нараді щодо впровадження державної програми здешевленої іпотеки в регіоні, яку 14 серпня провів заступник голови облдержадміністрації Віктор Геращенко.

Заслухавши інформацію представників Державного фонду сприяння молодіжному будівництву, банків, забудовників Віктор Геращенко наголосив на необхідності проведення широкої роз’яснювальної роботи серед населення міст Чернігова, Ніжина, Прилук і особливо районних центрів.

Похожие публикации


Наверх