онлайн казино Украины

Регіонали віддали 207 округ Рибакову. Повний список мажоритарників від ПР

Регіонали віддали 207 округ Рибакову. Повний список мажоритарників від ПРТільки вчора, після реєстрації в ЦВК, став відомий повний список кандидатів-мажоритарників від Партії регіонів. Виявилося з 225 округів ПР покрила своїми кандидатами 216. В інших, за словами голови виборчого штабу регіоналів Андрія Клюєва, не знайшли достойної кандидатури від ПР.

Цікаво, що не знайшли такої кандидатури і в 207 виборчому окрузі на Чернігівщині, хоча цей північний округ традиційно ввжається для регіоналів кращий за підденні округи Черніівщини. Тут давно працює і голова обласної партійної організації Григорій Маньковський і довгий час працював відомий регіонал Едуард Прутник.

Але, очевидно, основний претендент від владної коаліції лідер групи Реформи заради майбутнього Ігор Рибаков переконав регіоналів не створювати йому тут конкуренції.

Не затвердили регіонали і по 210 округу відомого в Прилуках бізнесмена-регіонала, що давно працює в окрузі Анатолія Мирошниченка, натомість по цьому округу йде головний МЧСник області Віктор Муха.

Повний список мажоритарників від ПРО на Чернігівщині виглядає так:

№205 - Олександр Соколов

№206 - Станіслав Прокопенко

№207 – нема кандидата

№208 – Володимир Тандура

№209 - Віктор Кульбако

№210 - Віктор Муха

Похожие публикации


Наверх