онлайн казино Украины

Які проблеми хвилюють виборців 205 округу? Анонс

Які проблеми хвилюють виборців 205 округу? Анонс2 серпня 2012 року о 16:00 в конференц-залі готелю «Придеснянський», що знаходиться за адресою м. Чернігів, ул. Шевченка 99-а, Поліський фонд міжнародних та регіональних досліджень та освітній центр «Ініціатива» проводять спільний захід, присвячений обговоренню результатів соціологічного дослідження щодо головних проблем, які хвилюють виборців 205-го виборчого округу.

Презентація досліджень буде відбуватися в рамках проекту «Парламентські вибори, як шанс для розв’язання місцевих проблем Чернігівського регіону», реалізацію якого починає громадська організація «Чернігівський освітній центр «Ініціатива» в партнерстві з «Поліським фондом міжнародних і регіональних досліджень» та за підтримки Фонду «Східна Європа».

Також в рамках заходу буде презентовано новий інформаційно-аналітичний сайт «ПОЛІС. Все про вибори на Чернігівщині», який присвячено висвітленню найважливіших соціально-політичних подій Чернігівської області та результатів аналізу виборчої кампанії 2012 року у Чернігівському регіоні.

До участі у заході запрошуються представники політичних партій, засобів масової інформації та всі зацікавлені особи.

Похожие публикации


Наверх