онлайн казино Украины

Кличко поки не затвердив кандидатами керівників чернігівського УДАРУ. Список

Кличко поки не затвердив кандидатами керівників чернігівського УДАРУ. Список Голови Чернігівської обласної партійної організації партії УДАР Сергія Аверченка та голови чернігівської міської партійної організації Юрій Тарасовця немає серед претендентів на мажоритарні кандидати по Чернігівській області. Такі дані стали відомі сьогодні після оприлюднення попередніх списків претендентів на мажоритарні округи.

Віталій Кличко заявив, що його політична сила однією з перших підписала угоду про співпрацю з рухом “Чесно”, і за цією угодою передає список претендентів на розгляд громадськості. Про це лідер партії «УДАР» сказав на прес-конференції в «УНІАН».

“Претенденти стануть кандидатами, якщо відповідатимуть критеріям доброчесності, - запевнив Кличко. - Важливо, щоби люди, які йдуть у політику, виправдали довіру. Тому ми запроваджуємо принцип відповідальності і контролю

Нижче наводимо список претендентів у кандидати по Чернігівським округам, який партія “УДАР” передає Руху «Чесно» для «фільтрації влади».

205 Осадців Іван Васильович

206 Попова Олена Михайлівна

207 Претендент у кандидати визначається

208 Претендент у кандидати визначається

209 Кубрак Віталій Михайлович

210 Курган Ігор Миколайович

Нагадаємо, що Сергія Аверченка надивали можливим претендетом по 205 виборчому округу, а Юрій Тарасовець заявляв про свої претензії на 206 округ.

Можливо, партійні керівники від Чернігівщини з’являться в партійному виборчому списку?

Похожие публикации


Наверх