онлайн казино Украины

Єднання країни.

Єднання країни.Ми, українці, будемо міцно стояти за свою незалежну, європейську, демократичну, справедливу країну, за свою гідність та свободу аж до перемоги.

Для України життєво важливо зберегти почуття патріотизму та народної єдності. Потрібно боротися з проблемами, а не зі своєю країною. І сьогодні особливо актуальні слова Івана Ільїна: «Політичне життя робиться живими людьми, їх патріотичною любов'ю, їх державним розумінням, їх характером, їх почуттям боргу, їх організаційними навичками, їх повагою до закону. Все це треба виховувати».

Бути сильними - це означає любити свою родину і свій народ, зміцнювати свою країну. Нам потрібно всім, а не тільки спортсменам, з гордістю співати Гімн нашої країни. Ми повинні мати відображення в особистому і загальному патріотизм дії всіх нас - громадян України. Особистий успіх - це частина загального успіху, успіху нашої країни.

Не можливо не звернути увагу на армію країни, яка була мобілізована на захист народу та суверенітету країни. Особливо, у світлі подій сьогодення, проявилася єдність українського народу, коли всі згуртувалися та надали допомогу нашим військовим.

Люди не віднеслися до цього зухвало, не залишилися осторонь. Навпаки, виявили велику підтримку, як матеріально, так і морально. Давайте ж підтримаємо наших солдатів, які зараз стоять на захисті свого народу. Об'єднаймося заради нашого вільного життя в незалежній країні. Допомагаючи нашій армії ми ще більше зміцнюємось, наші ряди стають щільніші, а отже зростає наша єдність-єдність українського народу.

Ми, українці! Незалежну українську державу ми хочемо будувати тільки на етнографічних землях, тобто на землях, на яких у більшості живе український народ. Ми не зазіхаємо ні на шматок чужої території. Ми проти поневолювання у будь якій формі одного народу другим, проти імперіялістичних воєн і загарбань, проти багатонаціональних імперій. Ми є за якнайповніше здійснення ідей вільних національних держав усіх народів світу.

Похожие публикации


Наверх