онлайн казино Украины

«УДАР» спрямував голоси в окрузі №208 у «політичні фантазії»?

«УДАР» спрямував голоси в окрузі №208 у «політичні фантазії»? Чергове політичне зрадництво сталося на Чернігівщині.Кандидатка від партії «УДАР» Віталія Кличка у Бахмацькому виборчому окрузі № 208 Наталя Новікова стала агітувати, усупереч рішенню з’їзду партії, що відбувся 14 жовтня в Києві.

Нагадаємо, що одразу після з'їзду, “УДАР” звернувся до ЦВК із заявою про скасування реєстрації 32 кандидатів від партії у мажоритарних округах, які знімаються на користь кандидатів від ВО “Батьківщина”.

Серед них була і Наталія Новікова, яка знялася з виборів на користь кандидата від «Батьківщини» В’ячеслава Неволька.

Але сталося те, чого ніхто не очікував. Новікова почала агітувати... у Мені та в окрузі - за Ляшка. Не за "УДАР" Віталія Кличка. Погляньте на це відео:



Ми попросили коментар у голови обласної організації партії «УДАР» Віталія Кличка – Сергія Аверченка:

- Пане Сергію, як ви оцінюєте, що Наталія Новікова, член партії «УДАР» , яку з’їзд зняв з виборчих перегонів на користь представника об’єднаної опозиції В’ячеслава Неволька по 208 виборчому округу, раптом почала агітувати на користь «радикала» Олега Ляшка. Він же не входить до об’єднаної опозиції , а навпаки – критикує її і топить? Як це сталося? Чому так відбувається?

- Справа в тому , що дійсно на з’їзді партії «УДАР» 14 жовтня пані Новікова була знята з виборчих перегонів. А далі… Я навіть… Вона агітує за партію «УДАР» Віталія Кличка. А те що вона каже слова на користь якихось кандидатів, то це просто її особисті політичні фантазії.

- Які фантазії? Вона не агітує за «УДАР» Віталія Кличка, вона агітує за Олега Ляшка усупереч домовленості з «Батьківщиною»! Як це розуміти?... Як розцінювати вашу мовчанку?

- Мені дуже прикро, ви ж розумієте, це наші люди.

- Її купили з потрохами?

- Такі ми є. Я не можу коментувати. Такі ми люди.

Цю ситуацію «Високого Валу» також прокоментував наш земляк, який входить до прохідної частини списку «УДАРу» Віталія Кличка:

-Ляшко також недавно був членом "Батьківщини", а зараз - тушка. Тому це усе почалося не з Новікової... А оскільки її таки зняли з реєстрації, то вона вже "тушкою" точно не буде. smile Як і членом партії, мабуть...

Щож, така здача округів на Чернігівщині на користь влади уже не перша, нагадує не зовсім приємний та етичний ролик про тушкокомбінат:

Похожие публикации


Наверх