онлайн казино Украины

Найкращі умови для іноземних спостерігачів

Найкращі умови для іноземних спостерігачівПід головуванням заступника Керівника Секретаріату Кабінету Міністрів України Сергія Камишева 18 жовтня відбулась селекторна нарада щодо забезпечення надання всебічного сприяння офіційним спостерігачам від іноземних держав та міжнародних організацій на чергових парламентських виборах 28 жовтня 2012 року.

Повідомляє управління у справах преси та інформації облдержадміністрації.

У нараді взяв участь заступник голови – керівник апарату обласної державної адміністрації Микола Стрілець.

На сьогодні офіційно Центральною виборчою комісією зареєстровано 279 офіційних спостерігачів від 18 іноземних держав та 1736 – від міжнародних організацій.

Але враховуючи те, що міжнародна спільнота приділяє значну увагу підготовці та проведенню парламентських виборів, кількість спостерігачів від іноземних держав та міжнародних організацій очікується близько 3,5 тис. осіб. Тому питанню всебічного сприяння офіційним спостерігачам та міжнародним організаціям необхідно приділяти особливу увагу.

Для забезпечення належних умов перебування іноземних спостерігачів в області головою обласної державної адміністрації Володимиром Хоменком прийнято розпорядження від 27 вересня 2012 № 353 «Про утворення обласної робочої групи зі сприяння діяльності офіційних спостерігачів від іноземних держав і міжнародних організацій, які прибудуть в Україну для спостереження за процесом підготовки та проведенням виборів народних депутатів України 28 жовтня 2012 року».

Відповідно до функцій діяльності, сформовано дев’ять підгруп, до складу яких увійшли керівники обласних управлінь та організацій, а в районах та містах області визначено відповідальних осіб за організацію роботи з надання сприяння спостерігачам від іноземних держав та міжнародних організацій. В обласній державній адміністрації у цілодобовому режимі організовано чергування відповідальних працівників.

Похожие публикации


Наверх