онлайн казино Украины

Облдержадміністрація піклується про виборчі дільниці

Облдержадміністрація піклується про виборчі дільниціГолова обласної державної адміністрації Володимир Хоменко 18 жовтня провів засідання обласного штабу сприяння виборчим комісіям у вирішенні покладених на них Законом України "Про вибори народних депутатів України" повноважень.

Повідомляє управління у справах преси та інформації облдержадміністрації.

У засіданні взяли участь заступники голови облдержадміністрації, керівники обласних управлінь та підрозділів, закріплених за районами та містами області.

Під час засідання штабу голова облдержадміністрації наголосив на важливості безумовного забезпечення реалізації Закону України "Про особливості забезпечення відкритості, прозорості та демократичності виборів народних депутатів України 28 жовтня 2012 року", а також акцентував увагу керівників на виконанні основних організаційних завдань під час виїздів у райони та міста.

Це, зокрема, матеріально-технічне забезпечення дільничних виборчих комісій; підготовка приміщень для голосування; створення належних умов для роботи офіційних спостерігачів від іноземних держав та міжнародних організацій; забезпечення громадського порядку тощо.

Володимир Хоменко підкреслив, що виборчий процес у Чернігівський області повинен бути організований та проведений на належному рівні, з додержанням засад загальних, рівних і прозорих виборів.

Похожие публикации


Наверх