онлайн казино Украины

Володимир Кличко: «Ми відправимо корупцію у нокаут»

Володимир Кличко: «Ми відправимо корупцію у нокаут»Так сказав Володимир Кличко під час зустрічі в Чернігові. Поспілкуватись з чемпіоном до Міського палацу культури прийшло більше тисячі людей. Під час зустрічі Володимир Кличко наголосив, що він поза політикою. «Я представляю інтереси більшості українців, - пояснив Кличко.

Мені, як і багатьом українцям, не подобається, що політики розділяють Україну навпіл мовним питанням. У нас має бути одна державна мова – українська».

Таку позицію чернігівці зустріли оплесками.

«Ми повинні поставити питання, що ми можемо зробити для країни, а не чекати, що вона зробить для нас. І треба починати з себе. Головне – прийти на ці вибори. Чим вищою буде явка, тим менше можливостей для маніпуляцій. В кабінці ви будете один на один з собою і зробите свій громадянський вибір. Я вірю в Україну!» – сказав Володимир Кличко чернігівцям.

Також Володимир закликав на прикладі Грузії подолати корупцію, яка є нашою основною проблемою і раковою пухлиною. "Я хочу відправити корупцію в нокаут", - сказав Кличко, чим знову викликав оплески присутніх.

Володимир Кличко прихильно висловився про благодійність, але однією благодійністю на його думку справі не допомогти. Потрібний надійний інструмент для налагодження життя, бо у політиці на відміну від спорту правил немає. «Мій брат не ліг під жодного олігарха, він очолює список партії. Віталій вірить, що Україна житиме за євростандартами і використовуватиме усі переваги свого географічного розташування», - говорив Володимир.

У своїй відповіді на запитання чернігівців Володимир Кличко пообіцяв, що брат обов'язково зробить владу доступнішою до людей. "Він це зробить – повірте йому!", - сказав він. Щодо свого можливого політичного майбутнього, то Володимир наголосив, що не членом жодної політичної партії і не хоче просто «числитися» у списку якої-небудь політичної партії.



Під час зустрічі чернігівці мали можливість поставити запитання Володимиру. На прохання дати пораду щодо того, як досягти успіху у житті Кличко порадив йти за своїм покликанням і за тим, що радить серце. При цьому між порадами-відмовляннями і покликанням все-таки потрібно обирати покликання. "Наші з Віталієм батьки ніколи не стояли у нас на дорозі, хоча мали свій погляд на наше майбутнє. Наш батько був людиною військовою і, напевно, бачив нас у Суворовському училищі", - сказав Кличко.

У відповідь на запитання, чому Віталій провів не провів свій черговий поєдинок в Україні, Володимир відповів, що влада дала установку не допускати великого скупчення людей, які б могли спілкуватися в Віталієм. "Хіба було б добре, якби під час поєдинку вимкнулося світло чи завалилася сцена", - запитав риторично Володимир Кличко.

Під час спілкування з журналістами Володимир пожартував, що у складній демографічній ситуації є і частина його провини, натякаючи на свій статус холостяка. Він додав, що серце його відкрите і обраниця може бути навіть з Чернігова. А чому б і ні?

Похожие публикации


Наверх