онлайн казино Украины

Вибори 2012. Міжнародні спостерігачі вже в Чернігові

Вибори 2012. Міжнародні спостерігачі вже в Чернігові7 вересня у Чернігові з короткочасним візитом перебували спостерігачі від міжнародної неурядової організації «CANADEM» Лозьє Жан-Жак і Маґденко Люба. Представники канадської місії спостерігатимуть за проведенням виборів до Верховної Ради України у Чернігові та Чернігівській області.

Повідомляє відділ зв’язків з громадськістю міської ради.

У Чернігівській міській раді з представниками іноземної делегації зустрівся міський голова Олександр Соколов. Під час зустрічі обговорені основні питання організації й проведення у м. Чернігові цьогорічних парламентських виборів.

Коментуючи ситуацію щодо підготовки до виборів у м. Чернігові, міський голова підкреслив, що органи місцевої влади в межах своїх повноважень забезпечують необхідні умови для проведення виборів до Верховної Ради на належному законодавчому рівні. Зокрема, матеріально-технічне забезпечення виборчих комісій для ефективної роботи впродовж виборчого процесу, визначення місць для розміщення матеріалів передвиборчої агітації для всіх кандидатів у рівних можливостях та ін.

Представники канадської місії повідомили, що вони вже мають досвід міжнародних спостерігачів за проведенням виборів у Афганістані, країнах Африки, серед яких: Конго, Берег Слонової Кості, Бурунді.

Похожие публикации


Наверх