онлайн казино Украины

Круглий стіл: «208 виборчий округ: що кандидати пропонують виборцям»

Круглий стіл: «208 виборчий округ: що кандидати пропонують виборцям» 20 серпня в м. Бахмач відбудуться презентація та обговорення аналізу передвиборчих програм кандидатів-мажоритарників, які балотуються в 208 виборчому окрузі на Чернігівщині (Бахмацький, Борзнянський, Куликівський, Менський, Талалаївський райони, частина Ічнянського району)

Під час заходу буде представлено результати порівняльного аналізу передвиборчих програм всіх кандидатів – мажоритарників 208 виборчого округу.

Відповідний аналіз був проведений Чернігівською громадською організацією «Поліський фонд міжнародних і регіональних досліджень» на основі офіційних передвиборчих програм партій та кандидатів.

Захід розпочнеться о 15. 00 за адресою в м.Бахмач. вул Ярослава Мудрого, 4 (приміщення Бахмацької гімназії)

До участі запрошуються представники політичних партій, кандидати та їх представники, громадські організації, засоби масової інформації та всі зацікавлені.

Круглий стіл відбудуться в рамках реалізації проекту «Парламентські вибори, як шанс для розв’язання місцевих проблем Чернігівського регіону», який реалізує громадська організація «Чернігівський освітній центр «Ініціатива» в партнерстві з «Поліським фондом міжнародних і регіональних досліджень» та за підтримки Фонду «Східна Європа та IRI.

Похожие публикации


Наверх