онлайн казино Украины

207 округ: Ігор Рибаков взяв агітаційний тайм-аут

207 округ: Ігор Рибаков взяв агітаційний тайм-аут В 207 виборчому окрузі на Чернігівщині за минулий передвиборчий тиждень чи не вперше пройшов не під домінуванням кандидата від влади лідера парламентської групи «Реформи заради майбутнього» Ігоря Рибакова.

Про це повідомляють довготермінові спостерігачі ЧОЦ «Ініціатива»

Резонансні політичні події: 07.08.12 приїзд в м.Щорс лідера КПУ П. Симоненка, на зустріч з яким місцеві партійці організовували поїздки бажаючих з сусідніх р-нів. За дивним збігом обставин в цей день були організовані масштабні ремонтні роботи в самому Щорсі та на залізничному переїзді біля міста, внаслідок чого значно був ускладнений рух автотранспорту.

В колективах бюджетних організацій (зокрема лікарнях) районів округу збираються підписи працівників на підтримку висунення в кандидати Ігоря Рибакова.

Агітація

Агітація за партії пожвавилась. Присутні агітаційні намети: ВО «Батьківщина», УДАР, КПУ, Радикальної партії. Агітматеріали наразі стосуються лише діяльності партій та партійних лідерів. За мажоритарних кандидатів друкованої інформації нема.

В Корюківці найактивніші за тиждень представники УДАРУ, відчувається, що починає працювати штаб мажоритарника, місцевого підприємця Леоніда Неживого.

В межах округу наявна велика кількість біг-бордів з акуратно заліпленим логотип фонду Ігоря Рибакова, щоб не було претензій до кандидата до моменту відкриття виборчого фонду.

Біг-борди або будь-яка інша зовнішня реклама інших політ.сил або кандидатів – відсутня

Робота ЗМІ

В місцевій пресі стабільно на правах реклами друкуються матеріали про об’єднану опозицію. Чи на вперше за останні місяці в районці «Маяк» (Корюківка) зовсім відсутнє згадування про Ігоря Рибакова

Похожие публикации


Наверх